MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Látványos hévízi felvonulás
Boldog békeidők Hévíze

Napernyős hölgyek, sétapálcás, cilinderes urak, charlestont járó táncosnők (a pusztaszentlászlói Csak Csajok formáció tagjai), zsonglőrök és zenészek népesítették be Hévíz sétálóutcáját tegnap.

A fürdővárosban eddig soha nem látott eseményre, különleges felvonulásra került sor, a Boldog békeidők Hévíze elnevezésû rendezvény keretében.
A város idei évi egyik legrangosabb és legnívósabb fesztiváljának minden bizonnyal legérdekesebb és leglátványosabb eseményét láthatta a nézősereg a fesztivál második napján: ekkor rendezték meg ugyanis azt a jelmezes felvonulást, melyre a város apraja-nagyja, több mint száz hévízi polgár öltött Monarchia-korabeli jelmezt, hogy ennek segítségével idézze fel a boldog békeidők valóban békés, idilli napjait.
A menet zenekísérettel vonult végig a belvároson, a jelmezes felvonulók magának a polgármesternek a vezetésével mutatkoztak be a nagy számú érdeklődő előtt. Papp Gábort elkísérte felesége és gyermekei közül két kisleánya is, de korhû jelmezt öltött többek között Kepli József János alpolgármester és Őry Rózsa kabinetvezető, több képviselő, az intézmények vezetői, munkatársai is. A felvonulás nagy tetszést aratott, igazi színfoltja volt az aznapi, programokban bővelkedő napnak, és még az égiek is a rendezvény segítségére siettek, hiszen ragyogó napsütésben kerülhetett sor a békeidők korát idéző bemutatóra.

Nézze meg galériánkat!