MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Magas szakmai színvonal, remek tárgyi feltételek a fociban

Magas színvonalon, minden eddiginél színvonalasabb szakmai és infrastrukturális háttérrel zárhatta az idei bajnoki szezon a Hévíz SK labdarúgó szakosztálya.

A játékosok és edzők munkáját évzáró gálán köszönte meg a város vezetése, valamint az MLSZ megyei képviselete.

Szabó Imre, a szakosztály szakmai igazgatója és Damina László szakosztályvezető elmondták: kiemelkedő teljesítményt nyújtott az U21-es csapat, mely a megyei első osztályban szerzett aranyérmet, valamint a Hévíz II. („öregfiúk”) csapata, mely a megyei harmadosztályban ezüstérmes lett. Mindkét edző, vezető hangsúlyozta: erre a szezonra már teljes mértékben elmondható, hogy kialakult egy olyan rendszer, melyben a játékosok az önkormányzat, mint legfőbb szponzor által biztosított magas színvonalú infrastrukturális háttérrel készülhetnek és versenyezhetnek, ugyanakkor az edző képzés is komoly színvonalon zajlik, ez pedig vitathatatlanul rányomja bélyegét a csapatok teljesítményére. A fiatal, tehetséges labdarúgóknak lehetőség van segédedzőként dolgozni, többen szereztek is e lehetőséggel élve C licences edzői képesítést.

Papp Gábor az önkormányzat nevében köszönte meg a csapatok munkáját. Hangsúlyozta: a megfelelő feltételek kialakítására, további javítására a jövőben is nagy hangsúlyt fektet a város vezetése, ahogyan a sport rehabilitációban is komoly előrelépések várhatók. Biztató jel, hogy mind több régióbeli, illetve hazai csapat számára vonzó egy hévízi edzőtáborozás lehetősége, ez pedig kiemelt célja a városnak a sport területén.

Szakmailag és a tárgyi feltételeket, hátteret tekintve is kiemelkedőnek ítélte meg a hévíziek felkészültségét, bajnoki munkáját Józsi György, az MLSZ Zala megyei igazgatóságának vezetője és Bencsik Péter, a sportkör elnöke is. Mindketten jelentősnek nevezték a megfelelő hátteret, melyet a város biztosít sportolói számára.

A gálán kiemelték Karakai András, aki 18 góljával házi gólkirálya a bajnokságnak, Fellner Gergőt, aki az U21-es csapatban szerzett gólkirályi rangot, valamint Kovács Péter, aki az öregfiúk közül érdemelte ki a megtisztelő címet a szezon során lőtt 54 góljával.

Érmek, elismerések átadása után fogadással zárult a foci gála.

 

Nézze meg galériánkat!