MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Már Hotel Spa Hévíznek hívják
Október 1-étől nevet váltott a Hévízgyógyfürdő Kht. négycsillagos szállodája, s a korábbi Hetes Ház helyett a „Hotel Spa Hévíz” nevet vette fel. A megváltozott gazdasági környezetben olyan nevet kívántak adni a szállodának, mely a világ bármely tájáról érkező vendégnek információt ad a hotel jellegéről.

A szállodát még gróf Festetics György építtette, s miután ez volt a hetedikként emelt kőépület, Hetes Háznak nevezte el. A hatvankét hektáros természetvédelmi területen fekvő hotel kihasználtságát a tulajdonos Hévízgyógyfürdő Kht. a különböző marketing lehetőségek kihasználásával is növelni szeretné. - A hévízieknek van érzelmi kötődésük a névhez, a megcélzott vendégkör számára azonban hiányzik a gyógyhelyre és a szolgáltatásokra vonatkozó utalás. Olyan nevet akartunk találni, mely az angolszász, a német vagy épp az orosz nyelvterületről érkező vendégek számára is egyértelmû jelentést hordoz – mondta az előzményekről dr. Hegedûs Lajos, a Hévízgyógyfürdő Kht. ügyvezető igazgatója. - Miután a honlapunk címe „spaheviz”, úgy gondoltuk, a vendégek számára is könnyen megjegyezhető lesz az új név, s maga a szálloda is jobban köthető a Hévízgyógyfürdő Kht-hez – indokolta a választást Fodor Edith szállodavezető.
A névadó ünnepségen a további tervekről is hallhattunk. Hamarosan befejeződik az épület teljes klimatizálását célzó beruházás, jövő tavasszal pedig bővítik az éttermet azért, hogy a kívülről érkező látogatókat is fogadni tudják. Tovább fejlesztik a terápiás részleget, miközben speciális kúracsomagokat állítanak össze. Így például gondolnak azokra, akik kifejezetten ülőmunkát végzenek és szükségük van a testtartást korrigáló kúrákra.
A Hotel Spa Hévíz kihasználtsága egyébként folyamatosan emelkedik. Mind a szobák foglaltsága, mind az eltöltött vendégéjszakák száma meghaladja az előző évi adatokat. A meglévő piacok megtartása mellett új vendégköröket is megcéloznak. Ennek jegyében hamarosan Moszkvában, Prágában, Milánóban és Bécsben is idegenforgalmi börzéken népszerûsítik az új nevet viselő szálloda szolgáltatásait.

(Forrás: Hévízi TV)