MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
Megjelent a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület legfrissebb hírlevele, mellyel 2010 novemberének és decemberének főbb eseményeit tekinthetik át, valamint megtudhatják, hogy milyen idegenforgalmi vásárokon jelenik meg a szervezet 2011-ben. A részleteket itt olvashatják!

Ez történt velünk
Az alábbiakban beszámolunk az elmúlt időszak legfontosabb eseményeiről, történéseiről

Vásári megjelenések 2011
A jövő évre több külföldi és belföldi megjelenést tervezünk, mely tervek szerint Hévíz megjelenik személyesen vagy prospektussal a következő városokban: Bécs (Ferien Messe), Brno (GO & Regiontour), Stuttgart (CTM), Linz (Tourist), Prága (Holiday World), München (f.r.e.e.); Budapest (Utazás Kiállítás).

Spa & Wellness Kiállítás
2010. november 12 és 14. között rendezték meg Budapesten 20. alkalommal a Hó-Show és Spa & Wellness kiállítást. Egyesületünk a Balatoni RMI 12 m2-es standján vett részt társkiállítónként 1 pulttal, a Balatoni régió képviselőjével, valamint a Hungest Hotel Helios szálloda egy munkatársával

Hévízi Tél – Adventi – karácsonyi vásár
2010 évben a HTME tevékenyen részt vett a Hévízi Tél Adventi és Újévi programjainak szervezésében, valamint a rendezvény kommunikációjában. A programsorozat december 1. és 6. között zajló eseményeinek finanszírozására eredetileg a TDM pályázat nyújtott keretet, de a felmerülő igények miatt a program időtartamát december 12-ig sikerült eme forrásból meghosszabbítani. A rendezvény új arculatot kapott, mely arculatba illeszkedően készíttettünk molinót, emblémás táskákat és tasakokat, valamint plakátokat és szórólapokat. A rendezvény sorozat keretében rajzpályázatot hirdettük, a beérkezett 30 pályamû közül Bojtos István (10 éves) munkája került ki győztesen.

Hévíz Város Turizmusáért Díj
Mivel a város életének legmeghatározóbb eleme a turizmus, ezért az egyesület 2009-ben kezdeményezte a „Hévíz Város Turizmusáért Díj” megalapítását. A díjat minden évben egy Hévízen tevékenykedő turisztikai szakember kapja, aki kiemelkedően sokat tett a város idegenforgalmának fellendítéséért. Idén Fekete Györgyöt, a Danubius hévízi szállodáinak igazgatóját részesítette Hévíz Város Turizmusáért Díj-ban a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület. A január végén, negyvenkét éves pályafutás után nyugdíjba vonuló cégvezetőt nemcsak a HTME, hanem a város vezetői és a Magyar Szállodaszövetség elnöke is köszöntötte.


Ünnepi nyitva tartások
Jégpálya
December 24. 1000-1200
December 25.-26. 1400-2000
December 27. 1000-2000
Az év végi nyitva tartási időkről még nincs információnk.

Tourinform iroda
December 24. 900-1200
December 25. - 26. Zárva
December 27. - 28. - 29. - 30. 900-1600
December 31. 900-1200
Január 1. -2. Zárva

TDM hírek

TDMSZ infrastruktúra-fejlesztés és eszközbeszerzési programok,
A hatékonyabb munkavégzéshez, és az információszolgáltatási rendszerek fejlesztéséhez eszközbeszerzést hajt végre a TDMSZ. A munka hatékonyságának növeléséhez back office rendszer, raktárfejlesztés, expo kellékek beszerzése, az információszolgáltatás keretében pedig információs táblarendszerek, touch info terminálok és kedvezménykártya kialakítása lett tervezve.

Raktárfejlesztés
Raktárunk polcrendszere, valamint a vendégtérbe kerülő új polcok is elkészültek, új konferenciaasztallal, számítógép asztalokkal és új pulttal lett gazdagabb az iroda berendezése.

Információs terminálok
Örömmel értesítjük tagjainkat, hogy a pályázat keretében tervezett információs terminálokat a város négy pontjára letelepítettük. Jelenleg a készülékek mûszaki és tartalmi tesztelése zajlik. Ezzel kapcsolatosan az esetleges pontatlan adatok szereplését megelőzendő, megkérek minden szolgáltatót, hogy a HTME honlapján ( www.hevizmarketing.hu) szálláskeresőben, vagy gasztronómiai keresőben szereplő adatát tekintse át. Amennyiben hibát, pontatlan adatot találnak, vagy csak képeket szeretnének frissíteni, kérem elérhetőségeink bármelyikén jelezzék felénk.
Az adatellenőrzésre azért van szükség, mert a városban telepített - jelenleg tesztüzem alatt álló - információs terminálok a holnappal kapcsolatban álló rendszerből nyerik az adatokat, és szeretnénk, ha az itt megjelenő adatok megfelelőek legyenek!
Amennyiben egyénileg szeretné frissíteni adatait, akkor a belépő kódokat szívesen kiadjuk.

I. Eredményes kifizetés kérelem a projekttel kapcsolatosan
Örömmel számolunk be arról, hogy december hónapban megérkezett első a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség felé benyújtott elszámolásunk kifizetése, több mint 7,5 millió forint összegben. A következő kérelmet 2011. január hónap elején tervezzük beadni.

Kellemes ünnepeket és békés boldog újesztendőt kíván minden partnerünk számára az Egyesület munkaszervezete!

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)