MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
Megjelent a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület szeptemberi hírlevele, melyben többek között megvalósított tervekről, TV mûsorban történő megjelenésről számol be a civil szervezet, s felhívást tesz közzé egy ötletbörzére. Olvassa el Ön is!

HÍRLEVÉL
2007. szeptember
2008. a VÍZ éve
A 2008-as év hivatalosan a víz éve lesz. Ezen okból nagyobb sajtó nyilvánosságot és reklámkampányt tudnánk indítani Hévíz népszerûsítése érdekében. Mivel az egyesület turisztikai programok szervezését is célul tûzte ki, így a rendezvényeinket is a víz témája köré tudnánk felfûzni. Várjuk tagjainktól az ötleteket, javaslatokat, hogy milyen eseményeket vagy kampányokat szervezzünk a víz éve alkalmából.

Óriás táblák
Már aláírtuk a szerződést azzal az óriástábla készítő és üzemben tartó céggel, akiktől 3 db Hévízt reklámozó óriástáblát veszünk. A táblákat 1,5 – 2 éves időtartamra állíttatjuk fel forgalmas útvonalak mentén. Így szeptember végén már látható lesz az M7-es autópálya Balatonfüredi leágazója előtt (Budapest felől érkezve) a hévízi 32 m2-es óriástábla, valamint Sümeg előtt a 84-es főúton és a rábafüzesi határátkelőhelynél egy-egy 12 m2-es óriásplakát.

Kiállítási felszerelések
Elkészültek a város megújult arculatához illeszkedő kiállítási felszereléseink. Ennek keretében vettünk egy 2 x 3 méteres expófalat, 2 kihúzható plakáthátteret, egy kiállítási pultot és prospektus tartó állványt. Ezek az eszközök a hosszú-távú használat során jelentősen csökkentik a vásári megjelenéseink költségeit, ezáltal több vásáron fogunk tudni résztvenni. Első alkalommal szeptember 28-29-én lesznek láthatóak az új reklámeszközök Debrecenben a „Thermal & Wellness” szakkiállításon.

A borfesztivál tapasztalatai
A XIII. Országos Borfesztivál során egyesületünk információs sátorral vett részt a programon. A fesztivál látogatói körében nagy népszerûségnek örvendett az információs sátor, ahol a napi programokon kívül turisztikai információkat is kaptak. A sátor népszerûségét mutatja, hogy az 5 nap alatt több mint 1000 db hévíz térkép fogyott el.
Az információs pont jó lehetőséget adott az egyesület turisztikai kérdőíveinek kitöltetésére. A kitöltők többsége pozitív véleménnyel volt városunkról, jól érezte magát az üdülése során és tervezi, hogy később visszatér Hévízre.
Az egyesület által szervezett és lebonyolított Kvíz Játék is nagy népszerûségnek örvendett a fesztiválon. Mindkét alkalommal magyar és külföldi vendégek is versenybe szálltak a nyereményekért. A játék során a helyesen válaszolók Hévíz Város borát nyerhették meg.
Ezúton is köszönöm minden tagunknak a segítségét, amit a Borfesztivál alatt nyújtott.

Hévíz az Utazó Magazinban
Szeptember 16-án vasárnap 16.00 órakor és az azt követő szombaton szeptember 22-én délelőtt 9.00 órakor kerül adásba az ATV Utazó Magazinjában a Hévízről készített film. A 20 perces film bemutatja városunk nevezetességeit, megismerteti a nézőket a tó egészségre gyakorolt hatásaival, valamint a szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekkel.

Tematikus kiadványok
Már folyamatban vannak a tematikus kiadványaink előkészítő munkálatai. Egyesületünk szálláshely katalógust ad ki, valamint egészség, wellness, gasztronómia és természet-kultúra témákról ad ki külön prospektusokat több nyelven. Ezekkel a kiadványokkal városunk teljes turisztikai kínálata bemutatható lesz.

Egyesületi térkép
Az egy hónapja megjelentetett 5000 db Hévíz térkép nagy gyorsasággal fogy a Tourinform Irodában, valamint tagjainknál. Hamarosan újabb 5000 darabot kell rendelnünk, hogy ki tudjuk szolgálni a vendégek igényeit. A turisták a térkép alapján könnyen odatalálnak tagjainkhoz, valamint a város fontos intézményeihez egyaránt.

Cikk sorozat a Hévíz és Kistérsége újságban
Továbbra is minden tagunktól várunk híreket, cikkeket, amiket érdekesnek vagy fontosnak tart, és szeretne az újságban viszontlátni az egyesületünk rovatában. Az írásokat mindig az adott hónap 10. napjáig, az info@hevizmarketing.hu címre küldhetik.

(Forrás: HÉVÍZI TV)