MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
Megjelent a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület decemberi hírlevele, amelyben többek között hasznos információkat találnak a szervezet legfrissebb kiadványairól, valamint bel- és külföldi vásárokon való szerepléséről. Olvassa el Ön is!

HÍRLEVÉL 2007. december
Mozgalmas évvége az egyesületnél!

Egészség kiadvány
December elején megjelent egyesületünk gondozásában az első tematikus kiadványunk Egészség címmel. A prospektus a korábbi kiadványokhoz illeszkedő stílusban, A5-ös méretben jelent meg. A szöveg összeállításában a Hévízgyógyfürdő Kht. orvos szakmai tudására támaszkodtunk. A Kht. segítsége biztosítja a gyógyászati kezelések hiteles, szakmai bemutatását. Ezúton is köszönjük a segítségüket. A prospektusból megtudhatják a vendégek a tó vizének és iszapjának összetételét és hatásait az egészségükre, valamint a különböző gyógykúrák hatásait.

Wellness kiadvány
December közepén jelent meg Wellness címmel a második tematikus kiadványunk, az Egészség kiadványhoz illeszkedő külsővel. A kiadvány bemutatja a wellness mozgalmat a kezdetektől, valamint a kényeztető terápiákat, amiket Hévízen igénybe vehetnek a vendégek. Ebben a kiadványban is – az Egészséghez hasonlóan – már az egyesület új fotóanyagát használtuk fel, amit ősszel készítettünk a „Hévíz arcai” felhívásra jelentkezők részvételével. A kiadványok a Tourinform Irodában, valamint tagjainknál tekinthetők meg.

Szerkesztés alatt a térségi eseménynaptár
December végére befejeződik a térségi eseménynaptár és térségi turista kalauz szerkesztése. A kiadvány bemutatja Hévíz és térségének természeti és épített értékeit, túra térképet tartalmaz bejelölt útvonalakkal, valamint 2008-as eseménynaptárt, a térség nagyobb rendezvényeiről. Mindez 4 nyelven (magyar, német, angol és francia) lesz olvasható egy színes kiadványon belül. Az eseménynaptár január elején kerül kiadásra, így a januári – februári turisztikai vásárokon – kül- és belföldön egyaránt – már terjeszteni tudjuk leendő vendégeink körében.

Novemberi turisztikai vásárok
November elejétől 2 héten keresztül folyamatosan külföldi és belföldi vásárokon képviseltük Hévíz városát és tagjainkat. A vásári megjelenések helyszíneit aszerint választottuk ki, hogy mely régiók, országok vendégköréből várható élénkülő kereslet Hévíz iránt. November 6-8 között a prágai nemzetközi turisztikai vásáron vettünk rész a Hévízgyógyfürdő Kht.-vel közösen a Magyar Turizmus Zrt. Nemzeti standján, ezt követően Budapesten a Spa and Wellness szakkiállításon önálló Hévíz standon mutattuk be városunk értékeit, majd Londonban a World Travel Market kiállításon vettünk részt a Balaton régión belül. Zárásként Kecskeméten mutatkoztunk be a Tourex Spa and Wellness kiállításon. A felsorolt vásárokon tagjaink segítségével, közös informátorokkal vettünk részt, ezúton is köszönet a segítségükért.

Közös vásári megjelenések 2008-ban
2008 elején 4 külföldi vásárra szervezünk közös megjelenést Hévíznek. A nemzeti standon 2 hangsúlyos régió közül a Balaton régió standján kiemelt megjelenést kap Hévíz. Ez jelentős előnyt jelent a korábbi megjelenésekhez képest. Ezzel összefüggésben tagjaink összefogásával közösen tudunk megjelenni Stuttgartban, Bécsben, Münchenben és Moszkvában. Ez a városi összefogás példa nélküli, hiszen Hévízen kívül egyik városnak sem sikerült kiemelt megjelenést elérnie a nemzeti standon és ott összeszervezni a kiállítóit.

Grafikai és nyomdatechnikai ismeretek mindenkinek
December 3-án grafikai, nyomdatechnikai és fotótechnikai ismereteket osztottak meg velünk a The Cube Kft. szerkesztő grafikus kollégái. Az előadás célja az volt, hogy a megrendelők és hirdetők megismerjék azokat az eljárásokat, amelyekkel a hirdetéseik és kiadványaik készülnek, ezáltal könnyebben és gyorsabban tudjunk grafikai munkákat szerkesztetni.
Az érdeklődők nagy számára való tekintettel januárban újabb előadáson vehetnek részt az érdeklődők, ami az internetes hirdetések világába enged majd nagyobb betekintést. A pontos időpontról és helyszínről érdeklődjenek január elején, vagy keressék az egyesület honlapján a www.hevizmarketing.hu címen.

(Forrás: HÉVÍZI TV)