MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Marketing hírlevél
A Hévíz Turizmus Marketing Egyesület legfrissebb, szeptemberi hírlevelében többek között angol és magyar tévéstábok közelgő hévízi forgatásairól, valamint egy nyertes pályázatról olvashatnak. Az összefoglalóból bővebb információkat kaphatnak egy új túralehetőségről, a Nordic Walkingról is. Tekintse meg Ön is!

HÍRLEVÉL 2008. szeptember

Angol forgatócsoport Hévízen
A Channel 4 csatorna Coach Trip „Busz utazás” címû valóság-show-ja érkezik október elején Hévízre. A mûsornak 2-3 milliós nézettsége van Angliában, ezért látogatásuk remek reklámlehetőség városunknak. A mûsor szereplői Európát körbeutazva ismerik meg a helyi szokásokat és nevezetességeket. Magyarországon csak Budapesten és Hévízen forgatnak. Hévízen a tófürdőt látogatják meg, ahol fürdés és iszappakolás várja a szereplőket, valamint lovas programon vesznek részt tereplovaglással és piknikkel. A programokkal egy időben a város több nevezetességénél is vágóképeket készítenek pl.: egregyi pincesor, Árpád-kori templom, sétáló utca.


Pannontudás Egyeteme Hévízen
A Duna Tv mûsorára tûzte a Mindentudás Egyeteme mintájára készülő Pannontudás Egyeteme címû mûsort, amely az ország különböző városaiban készülő tudományos, ismeretterjesztő előadásokból épül fel. Ennek egyik állomása Hévíz, ahol dr. Szekeres László a Hévízgyógyfürdő Kht. orvos igazgatója tart előadást balneológia témában. Az előadás várható időpontja október 30. (csütörtök), helyszíne a Hévízgyógyfürdő Kht. konferencia terme. A tv felvétellel egybekötött előadásra minden érdeklődőt szeretettel várunk, a pontos időpontról hamarosan tájékoztatom Önöket.


Vásári részvétel a Főszezonon
Szeptember 19 – 21 között került megrendezésre a Főszezon címû turisztikai vásár Budapesten a West-End bevásárlóközpont tetőteraszán. Egyesületünk informátorral képviselte tagjait a Zala megyei standon, ahol az invitatív és tematikus kiadványok mellett az egységes szálláskatalógus is kelendőnek bizonyult. A hûvös idő ellenére is nagy érdeklődés volt Hévíz gyógyturisztikai kínálata, valamint a kerékpáros túralehetőségek iránt.


Sikeres pályázat az Adventi programsorozatra
Augusztusi hírlevelünkben tájékoztatást adtunk a Terület- és Régiófejlesztési Célelőirányzathoz benyújtott térségi pályázatunkról. Az elbírálás megtörtént, és örömmel értesítem Önöket, hogy a Festetics György Mûvelődési Központtal és a Hévízi Kistérséggel közösen benyújtott pályázatunk nyert 1 millió Ft-ot a Karácsonyi Vásár megrendezésére. A támogatással együtt meg tudjuk valósítani a 2,3 millió Ft összköltségû rendezvényt, amelynek előkészületei már elkezdődtek. A rendezvény hozzájárul a térség téli vonzerejének növeléséhez, valamint a kistérségi települések értékeinek, termékeinek megismeréséhez is.


Rendszeres Nordic walking túrák októberben
Egyesületünk szervezésében képzett oktató által vezetett nordic walking túrák indulnak október 6-tól minden hétfőn 16.00 órától. Útvonal: Véderdő – Nemesbük – Egregyi pincesor, időtartam: 1,5 óra, találkozás a Tourinform Iroda előtt (Rákóczi u. 2.). A túra indításához szükséges létszám min. 5 fő, ezért előzetes bejelentkezés szükséges az indulás napján 12.00 óráig telefonon: +36 83 540-131, vagy e-mailen: info@hevizmarketing.hu
Kérem Önöket, hogy a programról tájékoztassák vendégeiket. A túra plakátját mellékletként küldöm.


Hévíz Turizmus Marketing Egyesület
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
Tel.: 06 83 540 131
Fax: 06 83 540 132

www.hevizmarketing.hu

(Forrás: Hévíz Turizmus Marketing Egyesület)