MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Maskarások a jégen – I. Hévízi Jégkarnevál
Első alkalommal rendezett jégkarnevált a városban Hévíz önkormányzata. A február 26-án a jégpályán tartott jelmezes felvonulás egyben a jégpálya zárásának vidám hangulatú eseménye is volt.

Önkormányzatunk még múlt év december 3-án nyitotta meg – első alkalommal – Hévíz ideiglenes jégpályáját azzal a céllal, hogy a helyi lakosság és a vendégek szabadidő eltöltésének lehetőségeit bővítse. A jégpálya maximálisan beváltotta a hozzá fûzött reményeket, elképzeléseket, így az önkormányzat idén decemberben ismét letelepíti majd a pályát – jelezte a Jégkarnevált megnyitó Papp Gábor. A polgármester és a polgármesteri kabinet tagjai komolyan vették a jelmezes felvonulást, hiszen ők maguk is maskarát öltöttek. A polgármester püspökként, az alpolgármester szerzetesként, a kabinetvezető asszony apácaként jelent meg a felvonuláson, jókora derültséget és tetszést aratva.

Többen akadtak, akik szintén jelmezbe bújtak – a legjobb, legötletesebb jelmezeket zsûrizték is. Nyolc maskarást ítélt kiemelkedően jónak a zsûri (Papp Gábor, Őry Rózsa, Bencsik Péter), közülük is egy kis boszorkányt és Elvis Presley „reinkarnációját” tartották érdemesnek az első díjra.

A kiváló hangulatú karneválon tetszéssel fogadta a közönség Gáspár Laci fellépését, az azt követő jégdiszkóban pedig sokan perdültek táncra – akadtak, akik jégre is mentek…

Nézze meg galériánkat!

(Forrás: Városháza)