MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Megújult a Tavirózsa gyógyszertár
Megújult belső térrel, új elrendezéssel, ám a megszokott szakértelemmel fogadja vásárlóit, betegeit a Tavirózsa gyógyszertár.

A BENU Magyarország Zrt. hévízi felújított üzletét tegnap adták át ünnepélyes keretek között.  Dr. Zilinszky János, a Zrt. igazgatósági tagja elmondta: az átalakítás nyomán vásárlóközpontú, szabadpolcos belső kialakítású, szélesebb termékválasztékkal rendelkező gyógyszertárat tudnak átadni a vásárlóknak, mely megjelenésében és elrendezésében a cég tulajdonában lévő többi gyógyszertáréval is megegyezik.

A Tavirózsa gyógyszertár vezető gyógyszerésze, dr. Györgyné dr. Horváth Márta úgy fogalmazott: a jövőben a változások által még barátságosabb és gyorsabb kiszolgálást tudnak megvalósítani, személyesebb kapcsolat alakulhat ki a gyógyszerészek és a vendégek között, s a kibővített termékkínálat is átláthatóbbá válik mindenki számára.

A fejlesztéshez a város nevében Kepli József János alpolgármester gratulált, aki úgy fogalmazott, hogy valóban egy modern, a jelen kor követelményeinek mindenben megfelelő gyógyszertárat tudhat magáénak Hévíz.