MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Megújult az általános iskola udvara

Új külsőt és új játékokat kapott az Illyés-iskola.

A Hévízi Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési Osztálya által készített tervek alapján a nagykanizsai World 2000 Kft. (pályázat alapján) és a hévízi GAMESZ kivitelezésében történt. A felújítással létrehozott fejlesztő eszközök, játékok, és a meglévő fejlesztő eszközök hozzájárulnak, hogy a kisgyermekek fejlődési lehetőségei javuljanak.

A több mint 500 m2 rekortán burkolat készült el, új játékelemekkel és a burkolatba süllyesztett attrakciókkal – sakktábla, malomjáték, ugró iskola, 50 m-s futókör, trambulinok, stb. – a régi burkolat teljes felbontásával és a használhatatlan eszközök elbontásával, továbbá az udvar szélét övező fapadok kerültek felújítása közel 100 m hosszban. A saját munkában – Hévíz Gamesz – elvégzett területelőkészítéssel több mint 3 milliós költséget sikerült megspórolni. A teljes költséget az önkormányzat finanszírozta, bruttó 25,6 millió forintos értékben.

A következő lépésben az udvar déli részén – közel 200 m2 felület felújítása, új hinta és mini csúszda telepítése, az ugró homokágy rekonstrukciója valósulhat meg. Ezen munkálatok további bruttó 6 millió forintos összeget emésztenének fel.