MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Megyei sportnapot tartottak

Hévíz volt a helyszíne a megyei sportnapnak, amely hagyományteremtő szándékkal jött létre, immár kilencedik éve hívják mozogni, sportolni a megye lakosait.

Minden évben más helyszínre látogat el a sportnap. A cél az egészséges, mozgásban gazdag életmód iránti igény felkeltése versenyek, vetélkedők és bemutatók szervezésével.
Manninger Jenő, megyei elnök elmondta, hogy fontos a sport a megye életében, ezért is szükséges ilyen rendezvényeket szervezni, amelynek sikerét bizonyítja, hogy több százan jöttek el, hogy együtt mozogjanak. A megye elsősorban a diáksportot támogatja, a jövőben főként szervezési feladatokat lát majd el, olyan rendezvényeket hív életre, amelyek felhívják a figyelmet a sportra, a tömegsportra.
 
Kámán Ferenc, a Zala Megyei Közgyûlési Hivatal vezető főtanácsosa elmondta, hogy 14 sportágban próbálhatták ki magukat az érdeklődők 2 helyszínen, a sporttelepen és annak környékén, valamint a Bibó-gimnáziumban. A 18 év felettiek versenyezhettek is, de különböző sportbemutatók is várták a megjelenteket. Egyebek mellett atlétika, lövészet, labdarúgás, tenisz, asztalitenisz, sakk és streetball szerepelt a kínálatban.

Papp Gábor, a házigazda önkormányzat nevében hangsúlyozta: a megyei sportnap kiválóan illeszkedik az új városvezetés sporttal, egészséges életmóddal kapcsolatos vállalásaihoz, ezért örömmel tettek eleget a megye felkérésének, és vállalták a házigazda szerepét.

Hévízen a hét folyamán egyéb, a sporthoz is kapcsolódó rendezvények kaptak helyet a városi programkínálatban a Közlekedj ÖKO-san! elnevezésû rendezvény keretében.

 

Cimkék

sport sportolás