MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Miklósa Erika - világhírű énekesnő Hévízen lépett fel
Hihetetlen, fantasztikus zenei élménnyel távozott a közönség Miklósa Erika hévízi koncertjéről tegnap.

A világhírû énekesnő, akik fellépett már a milánói Scala-ban és a New York-i Metropolitan operaházban, Hévízre is elhozta csodálatos énekhangját, zenekarát, azt a minőséget, melyet a világot jelentő deszkákon már egész Európának és a tengerentúl világának is megmutatott.

Ragyogó megjelenés, kiváló énekhang, operák, jazz-dalok és latin dallamok kápráztatták el a hévízi közönséget a tornacsarnokbeli előadáson.

Bizet Carmenjétől a Bernstein-mûveken át híres filmek betétdalaiig számos mûrészlet hangzott el két felvonásban, s ahogyan az előadás címe – Másképp – is jelezte, Miklósa Erika több mûfajban is bemutatkozott, sőt, bebizonyította, hogy azokban otthonosan, káprázatosan mozog.

Vendégével, Kökény Attilával duettet énekelt, és természetesen szólót is hallhattunk tőle szép számmal. A zenedarabokat ragyogóan egészítette ki Fekete-Kovács Kornél, a Quartett Esculato, Hrazdy Miklós és a Modern Art Orcestra zenéje, valamint a különleges lézertechnika, melyet külön erre az alkalomra felépített fényhíddal oldottak meg.

A világhírû mûvésznő teltház előtt énekelt, s az előadást követően elárulta: fantasztikus közönség előtt léphetett fel.

Nézze meg galériánkat!