MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Mikulás napján újra nyit a jégpálya!
December 6-án ismét megnyitja kapuit a jégpálya Hévízen, az önkormányzat Mikulás-napi ajándékaként.

- Három évvel ezelőtt vásároltuk meg a jégpályát, azóta minden esztendőben fejlődünk kicsit, leszûrve az előző szezon tanulságait – mondja Papp Gábor polgármester.

A Festetics György Mûvelődési Központ idén is számos programot szervez a korcsolyázóknak, a nyitva tartást pedig az igényekhez igazítják. Tanítási napokon délelőtt az iskolások bejelentkezés alapján használhatják a jeget, testnevelés óra keretében. Egyébként 13 órakor nyit a létesítmény, hétvégén, a téli szünet idején és az ünnepek alatt viszont egész nap fogadja majd a látogatókat.

A helyieknek ingyenes lesz a belépés, ahogy a hévízen tanuló összes általános és középiskolásnak is, függetlenül lakhelyüktől, sőt a hévízi nagyszülők nem helybeli unokáinak is. Emellett a környékbeliek is jelentős kedvezményekben részesülnek.

- A jégpályán nem akar a város pénzt keresni, ez is egy olyan szolgáltatás az itt és a környékben élőknek, valamint a városban pihenőknek, amit ajándékba adunk – hangsúlyozza a polgármester. - Ez jó a vendégeknek, és a visszajelzések alapján a szülők és a pedagógusok is örömmel fogadják, hiszen a gyerekek szívesen töltik korcsolyázással szabadidejüket, s így, amellett, hogy biztonságban vannak, még sportolnak is.

 

Jégpálya nyitva tartás

Hétköznap:   - első időszakaszban:             14.00- 16.15 óráig,

                     - második időszakaszban:       17.00- 19.45 óráig,

 

                            Hétvégén:     - első időszakaszban:              09.00-12.15 óráig,

                     - második időszakaszban:        13.00-16.15 óráig,

                     - harmadik időszakaszban:       17.00-20.00 óráig.

 

A téli szünetben (december 23.-január 3.) hétköznap délelőtt (10.00-13.15 óráig) is nyitva!

 

A közoktatási intézmények a jégpálya üzemeltetőjénél, a Gazdasági és Mûszaki Ellátó Szervezetnél (GAMESZ), a foglalás előtt egy héttel tett bejelentés alapján foglalhatják a pályát, a délelőtti időszakra is.

 

Csoportok hétköznap 20.30 órától, hétvégén 20.45 órától foglalhatják a pályát.

 

A jégpályán egyéb rendezvényeket előzetes egyeztetés alapján, az üzemeltetővel kötött külön megállapodás alapján lehet tartani.

 

A jégpálya 2013. december 6-tól 2014. február 28-ig üzemel.