MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Mosollyal, szeretettel, derűvel - a szociális területen dolgozókat ünnepelték
A Szociális Munka Napja alkalmából bensőséges ünnepségen köszönte meg a szociális szférában dolgozók lelkiismeretes munkáját az önkormányzat és a Teréz Anya Szociális Integrált Intézmény, valamint az ünnepségen részt vevő Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Zala Megyei Területi Szervezete.

Az intézmények munkatársait az önkormányzat nevében Papp Gábor polgármester köszöntötte.

 

  • Aki a szociális szférában dolgozik, szeretet, odaadás nélkül soha nem tudna jó munkát végezni. Egy jó szó, egy simogatás, egy mosoly rengeteget jelent, ezt Önök nagyon jól tudják.  Azoknak, akik más területen dolgoznak, ugyanúgy fontos, hogy szeretettel közeledjenek a munkájuk felé, és azok felé, akikkel napi tevékenységük során találkoznak. De valljuk be, ez nem tartozik feltétlenül a mindennapjaikhoz. Néha megengedjük magunknak, hogy, ha rossz kedvünk van, ha fáradtak vagyunk, ha betegek vagyunk, vagy egyszerûen csak nincs kedvünk egész nap mosolyogni, kicsit bezárkózzunk.  Önök, az ellátásban dolgozók azonban ezt nem tehetik és nem is teszik meg. A mosoly, a szeretet, a derû a mindennapi fizikailag és lelkileg is megterhelő munka mellett is kell, hogy áradjon Önökből. Hiszen éppen ez az, amibe gondozottjaik kapaszkodhatnak – hangsúlyozta.

 

 

Benák  Krisztián intézményvezető szintén a lelkiismeretes munkáért mondott köszönetet, majd a polgármesterrel együtt okleveleket adott át a szociális munka napja alkalmából. Elismerést  kapott Pungor Horváth Barbara, Kovács Andor Beáta, Lénárd Éva, Orbán Márta, Lukácsné Horváth Julianna, Németh Eszter, Kocsisné Vidéki Szilvia, Remeténé Kakuk Tímea és Bakos Bernadett.

A MESZK képviseletében Vass Mónika területi titkár Péterváriné Pálfi Katalin részére nyújtott át oklevelet.

Az ünneplőknek a Musica Antiqua együttes tagjai komolyzenével is kedveskedtek, az egybegyûlteket az ünnepség végén az önkormányzat szerény vendéglátásban részesítette.