MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

NB II Női Kézilabda Bajnokság
2013.március 23.

HÉVIZ- Bácsbokod  41:28 /16:14/

 

Hévíz, 200 néző, V.: Andorkó II., Varga S.

 

Hévíz: Molnár- Papp 3, Fehér 2, Gliba 1, Pék E. 2, Tóth 7, Klász 14. Csere: Lancz, Iglódi /kapusok/, Czigány 7, Ováry 1, Holczbauer 2, Kovács 1, Lakatos 1. Edző: Pécsi Zsolt

 

A 2. játékrészben a hazai pályán immár 1 éve minden meccsét nyerő Hévíz közönség szórakoztató játékot nyújtott Klász Karola vezérletével és ilyen arányban is megérdemelten győzött és továbbra is a tabella 2. helyén áll.

 

A mérkőzés előtt  Kovács Evelin kapott a szakosztály vezetéstől kupát abból az alkalomból, hogy 150. meccsét játszotta zöld-fehér együttesben.

 

A mérkőzés szünetében Manninger Jenő Ogy. képviselő köszöntötte a lelátón helyet foglaló Turi Györgyöt a magyar úszó válogatott mesteredzőjét.

 

A találkozó vége felé Papp Zsanett a Hévíz 8000. /14 esztendő alatt/ Nemzeti bajnoki gólját szerezte.
 

Jók: Klász / a mezőny legjobbja/, Czigány, Tóth, Papp.
 

Pécsi Zsolt: - Nehezen lendültünk játékba, de egyre nagyobb lett az előnyünk és akadtak látványos, kombinatív góljaink. Külön öröm , hogy tavasszal már másodszor fordult elő, hogy valamennyi mezőny játékosunk gólt szerzett.
 

Turi György magyar úszóválogatott mesteredzője: - Nagyon kemény mérkőzés volt végig jó hangulatban, kulturált körülmények között és helyenként színvonalas hazai játékkal. Elismerésem a hévízi csapatnak !
 

Tabella élcsoportja: 1. Mohács-Kozármisleny 18 2. Hévíz 16 3. Siklós 14 4. Szekszárd FKGC 13 5. Tamási 10 pont.
 

Húsvétkor Tamásiban szerepel a Hévíz, majd április 06-án szombaton 16 órakora listavezetőt fogadja.