MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

NB II NŐI KÉZILABDA BAJNOKSÁG
A hét végén Balatonszemesen megrendezett női kézilabda bajnokságon a Hévíz csapata 17 góllal győzte le a házigazda csapatát.

A gyönyörû boglári csarnokban, amely ősztől a magyar kézilabda akadémia otthona lesz, a vendég zöld-fehérek voltak az esélyesek és gyors támadásaiknak köszönhetően percek alatt el is húztak.

A bajnoki ezüstéremért küzdő Hévíz magabiztos játékkal, ilyen arányban is megérdemelten nyert. A vendégek néhány látványos gólját nemcsak saját, hanem a sportszerû helyi szurkolók is tapssal jutalmazták.

Pécsi Zsolt edző: Esélyeshez méltóan játszottak a lányok az első perctől kezdve, ugyan akadtak hibáink, és ezért nem nyertünk még nagyobb különbséggel. A győzelmet a bajnokság alatt végig kitartó közönségünknek, míg a bajnoki érmet Hévíz városának ajánljuk.

Lancz Katalin csapatkapitány: Nagyon küzdelmes bajnokságban jól teljesítettünk, rászolgáltunk a dobogós helyezésre, tovább dolgozunk, hiszen a nyári szünetben pár hét után már nagyon fog hiányozni a bajnoki meccsek hangulata.

Balatonszemes-Hévíz 24-34  /10-17/

Balatonboglár 150 néző, V.: Köllő, Tombor.

Hévíz: Lancz- Czigány 2, Tóth 6, Pék E. 5, Klász 11, Pék P., Borsi 1. Csere: Molnár, Iglódi /kapusok/, Fehér 4, Gliba 2, Papp2, Holczbauer 1, Kovács, Lakatos. Edző: Pécsi Zsolt

Jók: Klász / a mezőny legjobbja/, Pék E., Tóth M.

A következő utolsó fordulóban dől el, hogy 2. vagy 3. helyen végeznek a zöld-fehérek.

A 2012/2013-as  NB II női junior bajnokság gólkirálynője –akárcsak egy esztendővel ezelőtt- a hévízi Holczbauer Zsófia lett 194 góllal. Edzője: Kissné Gliba Adrienn.

A bajnoki tabella élcsoportja: 1. Mohács-Kozármisleny 26 pont, 2. Hévíz 22 pont , 3. Szekszárd 21 pont 4. Siklós 19 pont.

 

Iglódi Endre