MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

NB II NŐI KÉZILABDA BAJNOKSÁG

Pécsvárad- Hévíz    22-30   / 10-16/

Pécsvárad 150 néző, V.: Asztalos, Bárkányi.

Hévíz: Molnár- Czigány 2, Tóth 3, Klász 12, Pék 6, Fehér, Borsi 3.

Csere: Iglódi, Lancz /kapusok/, Gliba 1, Ováry 1, Papp 1, Kovács, Holczbauer 1, Lakatos Edző: Pécsi Zsolt.

Egy régi rivális gyönyörû csarnokában esélyeshez méltóan már az első játék rész közepén 6 góllal vezetett a Hévíz és meggyőző játékkal, stabil védekezés mellett ezúttal Klász és Pék vezérletével ilyen arányban is megérdemelten győzött.

Jók: Klász /a mezőny legjobbja/, Pék, Borsi, Ováry.

Pécs Zsolt: - Öröm a győzelmen túl, hogy mindenkinek játéklehetőséget adhattam,  kapusaink jól teljesítettek, támadásban pedig jó néhány látványos gólt szereztünk. Készülünk a 27-i Siklós elleni rangadóra, amely dönthet az ezüstérem sorsáról. A bajnokság kezdetekor a 1.-3. hely megszerzése lett célul tûzve, de eddigi teljesítményünkkel rászolgáltunk az ezüstéremre. Sorsunk a saját kezünkben van és 7 esztendő után lehetünk újra 2. helyezettek a bajnokság végén.

A junior együttes 37-9-re nyert a legjobb gólszerzők: Holczbauer 13, Lakatos 10. Az NB II. junior góllövőlistát az előző évi hévízi gólkirály Holczbauer Zsófia vezeti.

NB II felnőtt bajnokság állása: 1. Kozármisleny 22 pont 2. Hévíz 20  pont 3. Szekszárd FK 17 pont  4. Siklós 15 pont. / A Szekszárd és a Siklós 1-1 meccsel kevesebbet játszott!/

Következő hazai bajnoki mérkőzés 2013. április 27. szombat 16 óra

Hévíz- Siklós
 

Iglódi Endre