A nemzetközi szakmai verseny magyarországi döntőjének egyik fő támogatója volt Hévíz városa. A város képviselte magát a döntőn is, s a verseny előselejtezőjének is otthont adott: a „válogató” versenyre a Hotel Lotus Thermében került sor.
A döntőt a HUNGEXPO Nemzetközi szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállításának zárónapján tartották. A versenyzőknek két féle ételt kellett készíteniük egyet nyelvhalból, egyet pedig szabad tartású csirkéből.
A francia Christian Meyer vezette zsûri egyöntetû véleménye alapján a sorrend az alábbi lett:
I. Széll Tamás (Onyx Restaurant), segítője: Rácz Krisztián
II. Szabó László (Sodexo), segítője: Deák Ádám
III. Volenter István (mala Garden étterem), segítője: Benedek Barnabás
A legszebb tálalásért Szabó László különdíjat kapott.
A díjakat Hévíz nevében Pusztai Erzsébet, a TDM Egyesület elnöke, külső bizottsági tag adta át.