MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Őket már nem verhetik át

Harmadik alkalommal adott otthont városunk a Hetvenkedő Hatvanasok elnevezésû bûnmegelőzési vetélkedőnek.

Hévízen ezúttal a versengés országos döntőjét rendezte meg a Nemzeti Bûnmegelőzési Tanács, az országos és megyei rendőr-főkapitányság.
A megjelenteket köszöntő Papp Gábor, Hévíz polgármestere elmondta: a rendőrség bûnmegelőző munkájának kiemelt része az idősek számára megrendezett verseny, hiszen az idős korúak azok, akik leginkább veszélyeztetettjei és áldozatai a bûnözők trükkös módszereinek, így fontos, hogy minél felkészültebben reagálhassanak a próbálkozásokra.
A közbiztonság fontosságára és az idősek védelmére hívta fel a figyelmet dr. Hatala József, a Nemzeti Bûnmegelőzési Tanács elnöke, dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, az Országos Rendőr-főkapitányság bûnügyi főigazgatója, rendőrfőkapitány helyettes, dr. Sipos Gyula rendőr vezérőrnagy, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője is. Mindannyian kiemelték: Magyarország ma Európa legbiztonságosabb országai közé tartozik, szeretnék, ha ezt a pozíciót tartani is tudnánk.
A köszöntők után kerülhetett sor az idősek csapatainak játékos versengésére, melyen a megyék öt fős csoportjai küzdöttek meg egymással. A versenyt a Cserszegtomaji Aranykorúak Nyugdíjas Klubja nyerte meg, akik a hévízi Aquamarin Hotel jóvoltából a szállodában wellnesezhetnek a győzelem jutalmaként. A nyereményt Kepli József János, Hévíz alpolgármestere adta át a csapatnak.