MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Ovisok a hivatalban
Szokatlan delegációt fogadott ma a polgármesteri hivatal épületében Papp Gábor polgármester. Szokatlanul aprócskák és nyüzsgők voltak, szokatlanul sokan, és egyáltalán nem a Hévízi-tó és a város idegenforgalma iránt, sokkal inkább Aranka, az aranyhal felől érdeklődtek. Ők voltak az egregyi óvodások, akiknek Pillangó, Méhecske és Katica csoportjai vittek színt rövid időre a hivatal életébe.

A közel harminc kisgyerek és óvónőik immár második alkalommal tettek látogatást a hivatalban: a tavalyi, nagyon jól sikerült, és a gyerekekben mély nyomot hagyó "kirándulás" után került ugyanis sor az ez évi látogatásra. A gyerekeket és kísérőiket Papp Gábor polgármester is fogadta irodájában, és bár az apróságok rövid időre - ahogyan az már egy komoly tárgyaló csoporthoz illik - körülülték a tárgyalóasztalt, jobbára a polgármesteri asztal, polc és szekrény körül tolongtak. Őket ugyanis nem feltétlenül a város idegenforgalmi helyzete, lehetőségei érdekelték (és ezt talán el is nézhetnénk nekik), hanem inkább a város jelképes kulcsa, az első hévízi diákpolgármester által vásároltatott, majd a városnak ajándékozott, Aranka névre keresztelt aranyhal, azok a különleges ajándékok, melyeket a polgármester egy-egy delegácó látogatása során kap, valamint azok a repülőgép modellek, melyet a Hévíz-Balaton Airporttal kapcsolatban lévő cégek ajándékoztak a városnak.

A gyerekek óriási áhítattal vették kézbe a város kulcsát, szemlélték az irodát, illetve a hivatal egyes helyiségeit, sőt még a kormányablakot is megtekintették. S kávét, üdítőt ugyan nem, de a kínált csokoládét szívesen és örömmel fogadták, kifelé menet pedig még a Rómában járt harangot is megcsodálhatták.

Nézze meg galériánkat!