MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Óvodapedagógiai nap
Az óvodai, de az otthoni nevelés problémás helyzeteinek rendezésére kerestek és kínáltak megoldásokat az óvoda-pedagógusoknak az immár 18. alkalommal megrendezett Hévízi Óvodapedagógiai napon elhangzott előadások és az azt követő szakmai beszélgetés keretében.

A Városháza konferenciatermében megtartott szakmai találkozón Kepli József János alpolgármester köszöntötte a résztvevőket, hangsúlyozva: gyakorló apukaként nap mint nap szembesül  a gyermeknevelés kérdéseivel, apró konfliktusokkal, melyek megoldása többnyire korántsem egyszerû. A város alpolgármestereként pedig munkatársaival arra törekszik, hogy a kicsik óvodai nevelésének feltételeit folyamatosan javítsa, lehetőségeit bővítse. Példaként említette a nemrég lezajlott óvoda felújítást és korszerûsítést.

Péterné Bakos Mariann az óvoda-pedagógusoknak elmondta: Licskainé Stipkovics Etelka klinikai szakpszichológus, szakpszichoterapeuta személyében olyan előadót hívtak a szakmai napra, aki többek között a konfliktushelyzetek rendezésében fontos kommunikációról tart előadást.

Az egész napon átívelő programsort szakmai vita zárta.