MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Pálinka szerelmem….
Bár jobbára borházak sorakoztak a hét végén a Festetics téren, kínálatukban a megszokottnál nagyobb szerepet kapott azonban a pálinka, lévén, hogy a városban idén először Pálinkafesztivált szerveztek. A nemes nedûnek azért külön háza is volt a téren, ahol tizenhárom féle párlatot lehetett megkóstolni a fesztivál ideje alatt.

Talán nem véletlen, hogy éppen az újév első napjaira: a szürke napokat remekül feldobta a koncertekkel is teletûzdelt fesztivál, mindamellett gondoskodott arról, hogy igazán pörgősen induljon az év a városban.

 

 

A fesztivál hiánypótló is volt a maga nemében, nemcsak, mert a hazánkban és a külföldiek körében is nagy népszerûségnek örvendő italra irányított nagyobb figyelmet, hanem, mert az ebben az időszakban itt tartózkodó nagy létszámú külföldi vendégsereget is megfelelő programokkal látta el.

 

 

Hévízen elsősorban ilyenkor az orosz vendégek pihennek, hiszen náluk, a pravoszláv karácsony miatt ilyenkor jut kellő idő a kikapcsolódásra. Éppen az ő kedvükért – immár hagyományosan – pravoszláv karácsonyi misét is tartottak a Szentlélek templomban.