MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Pörög a Hévízi Vakáció
Hatalmas érdeklődés mellett folytatódik a Hévízi Vakáció rendezvénysorozat. A pünkösdi ünnepek ideje alatt a szervező Festetics György Mûvelődési Központ még szélesebb réteget célzott meg mûsor összeállításaival.

 

Június 11-én, szombaton az operettek világába kalauzolták a közönséget  a marcali tenorok, Sallai Jenő, a Hevesi-színház és a Batsányi Táncegyüttes, illetve a Tihanyi Vándorszínpad mûvészei segítségével.

Pünkösdkor jobbára a néptáncé, a népzenéé volt a főszerep, fellépett a Kanizsa Néptáncegyüttes, a Zalagyöngye és a KISZÖV Néptáncegyüttes, itt volt Babicsek Bernát harmonika virtuóz; óriási érdeklődés övezte Oszvald Marika és Bálint Csaba operett estjét: 2500 nézőt vonzott az operettek „királynőjének” színvonalas mûsora. Nagyon sokan voltak kíváncsiak Polyák Lilla és Homonnay Zsolt musical show-jára is.

Pünkösd másnapján könnyedebb mûfajok következtek: Szakonyi Milán, a Keszthelyi Musical Társulat tehetséges tagjának slágerparádéja, a kiskutasi EGO Színpad mûsora, majd Szulák Andrea, Bagi Iván és Nacsa Olivér szórakoztatta a nagyérdemût.

A Hévízi Vakáció folytatódik. Itt lesz még Varga Viktor a Csillag születik-ből, az Anti Fitness Club, jönnek a Szájhősök, a Fluor és az SP, lesz Zanzibár koncert, és folyamatosan zajlanak a Legyél Te a Polgármester Hévízen! kampány eseményei.

Utóbbival kapcsolatban a szervezőktől megtudtuk: három komoly jelentkező száll ringbe a diák-polgármesteri székért és címért, ők ma 16.00-tól tartják kortes beszédeiket a Deák téren.

Nézze meg galériánkat!