MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Pünkösdi királyt is választottak
Igaz, csupán egy napra, de Hévíz királysággá alakult át, ahol királyi és királynéi címet is viselhetett egy arra érdemes személy.

Igaz, csupán egy napra, de Hévíz királysággá alakult át, ahol királyi és királynéi címet is viselhetett egy arra érdemes személy.

 

Nézze meg galériánkat!

 

Hévíz pünkösdi királya a helybéli Szakács László lett, királynéja pedig a keszthelyi Németh Veronika, akik a Pünkösdi Vigasságok idején, komoly (ügyességi) küzdelmek árán nyerhették el a megtisztelő címet.

 

A pünkösdi királyválasztás az egyik legvidámabb és legnépszerûbb rendezvénye volt a hévízi programoknak. A királyságra áhítozóknak ügyességi és logikai feladatokat kellett megoldaniuk, melyeket a győri Mátrai Zsolt hozott el Hévízre. Ördöglakat „feloldás”, csirkepüfölés, óriás kirakóformák egybeillesztése és hasonló feladványok szerepeltek a megoldandó feladatok listáján.  A másfél órás versenyt a közönség óriási érdeklődéssel és hatalmas szurkolással kísérte.

 

Az eredményhirdetés koronázás zárta, és bár a királyságot nem sokáig élvezhették a megkoronázottak, igazán jó élményekkel térhetett haza mindenki.

 

A hévízi pünkösdön emellett rengeteg szórakoztató program várta a közönséget. Szikora Robi és az R-GO, Dés László és zenekara is fellépett többek között, s színvonalas produkcióval mutatkozott be az Új Színpad Társulat is.