MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Rangadót nyert a listavezető

Hévíz - Gellénháza 2- 1  ( 0 - 1 )

Hévíz, 150 néző. Jv.: Lakics P.

Hévíz: Szabó Á - Vasas, Fisli, Kónya K, Rácz, Horváth M. (Kónya D. ), Karkai ( Torsa ), Horváth G., Páli, Sipos, Keszthelyi. Edző: Lázár Szilveszter.

Gellénháza: Dóra - Horváth B., Pilisi Szabó A., Papp, Horváth L. (Farkas), Nikitcsher, Szabó B. ( Bencze ), Bognár ( Lukács ), Nagy Z. ( Friss ), Simon.
Edző: Bencze Péter.

Nagy küzdelmet hozott a forduló rangadója. A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban, helyzeteit azonban nem tudta gólra váltani. A vendégek egy kontrát követően megszerezték a vezetést, majd az első félidő hátralevő részében kiegyenlített mezőnyjáték folyt. A második félidőben a hazaiak sokkal koncentráltabban játszottak, egy szögletet követően egy szerencsés öngóllal egyenlítettek, majd a vezetést is sikerült megszerezniük. Összességében megérdemelt a hazai csapat egygólos győzelme.

Gólszerzők: Nagy Z. ( öngól ), Páli, illetve Szabó A.

Jók: az egész csapat illetve Simon, Szabó A., Papp.

U21: Hévíz - Gellénháza

Lázár Szilveszter: Küzdelmes mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk.

Bencze Péter: Egy nagyon jó iramú mérközést játszottunk, mind a két együttes felvállalta a támadójátékot, de a szél nem kedvezett a csapatoknak. A történelem megismételte önmagát, Fortuna megint Hévíz mellé állt egy öngól formájában. A döntetlen szerintem igazságosabb lett volna. A Hévíz idén nem csak a bajnoki címet nyeri meg, hanem Fortuna címét is.

Forrás: Zalai Hírlap, 2014.03.24, 11.o.