MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Rendkívüli ülést tartottak
Átdolgozta a civil szervezetek támogatására vonatkozó szabályzatát a képviselő-testület legutóbbi, rendkívüli ülésén. A módosítások átvezetésével a vonatkozó kormányzati rendelet előírásainak felelt meg a város. A szervezetek számára az igénylés módja nem vált nehezebbé, a kért támogatásokról március végéig dönt a majd a testület.

Szintén kormányzati ajánlást figyelembe véve a július 23-tól augusztus 21-ig, valamint a december 24-től január 7-ig terjedő időszakra igazgatási szünetet rendel el az önkormányzat. Ebben az időszakban az ügyfeleket ugyanúgy fogadják, ám nem minden ügyintéző érhető el egy-egy osztályon belül.

Döntött a testület arról is, hogy a múzeum épületéből a kórház volt B és C osztálya közötti épületrészébe költözteti át a dr. Moll Károly emlékszobát. A gyûjtemény áttelepítéséről előzetesen mind a kórház vezetésével, mind az érintett Moll családdal egyeztetett az önkormányzat.

Tárgyalta a testület a Csuti Hydrocomp sakk szakosztályának beszámolóját is, melynek során a szakosztály felvetette a hévízi kereteken belüli mûködtetésének lehetőségét. Miután azonban az egyesületnek köztartozásai vannak, az önkormányzat törvényi előírások miatt nem vállalhatja a szakosztály átvételét. A tartozások kiegyenlítése után lehetőség nyílik a kérdés újratárgyalására – hangzott el az ülésen.