MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Reumaklub a kistérségieknek is
Hévízen már évek óta szervez programokat a Reumaklub Egyesület. A téli fürdőben tartott legutóbbi sportfoglalkozásukra egy pályázatnak köszönhetően nemcsak a város, hanem a Hévízi Kistérség településeinek lakóit is várták.

A Sportminisztérium hirdette meg azt a pályázatot, amelyen civil szervezetek és kistérségi társulások közösen indulhattak.
- Ezzel a pályázattal olyan idősebb emberek számára tudunk torna- és sportlehetőséget biztosítani, akiknek amúgy csak ritkán van ilyesmire alkalmuk. Nagyon sokan érdeklődnek a program iránt, hiszen már nemcsak Hévízről és a kistérségből jönnek, hanem Nagykanizsáról és Zalaegerszegről sőt Szombathelyről is ideutaznak, hogy együtt mozoghassanak velünk – mondta Brunner Zsóka, az egyesület társelnöke.
- Zenés tornáinkon megmozgatjuk az izületeket, a vállat, a gerincet, a csípőt. Kihasználjuk a zene és a meleg víz együttes, lazító hatását, esetenként a víz ellenállását – foglalta össze a foglalkozás lényegét Szép Erika, gyógytornász.
- Sokat mozgunk, együtt vagyunk, ez a lényeg. Én minél több embernek ajánlanám, hogy jöjjön el, próbálja ki és érezze a mozgás örömét. Az én életemben a sport igen fontos, naponta kerékpározok, néha Györökig is elmegyek – mondta a keszthelyi Papp Gyuláné.
A program mindig csütörtökön 15 órakor kezdődik, s a téli fürdő aulájában a bejáratnál gyülekeznek a résztvevők.
Szeptemberi-októberi foglalkozások:
Szeptember 25-én: gyalogtúra a tó körül kb. 2 km, majd 1 órás fürdés a tóban
Október 2-án, 9-én, 16-án és 30-án zenés torna a téli fürdőben, majd 1 órás szabad fürdés.
Jelentkezni a 30/544-0969 mobilon vagy a hévízi kórház „B” osztályán lehet.

(Forrás: HÉVÍZI TV)