MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Séf párbaj a Lotus Thermében
A Kanizsa és Környéke Gasztronómiai Egyesület harmadik alkalommal hirdette meg a Szabó Levente emlékversenyt, melynek ezúttal a Hévíz Lotus Therme adott otthont. A posztumusz Schnitta-díjas Szabó Levente neves éttermi mester tiszteletére megrendezett verseny egyik célja a fiatal szakácstehetségek felfedezése és bemutatása a szakmai közvéleménynek.

Az idei verseny különlegessége volt, hogy azon első alkalommal rendeztek séf párbajt, a Lotus Therme Hotel és Spa külön erre a célra létrehozott, nyitott terû konyhájában, ahol a vendégek figyelemmel is kísérhették az ételkészítés apró mozzanatait, a konyhamûvészet mesterfogásait.  

A jelenlévőket a házigazda település nevében Papp Gábor polgármester üdvözölte, kiemelve: Hévíz számára nagyon fontos, hogy a gasztronómia területén is magas minőséget produkáljon, mint ahogy az is, hogy fiatal tehetségeket fedezzenek fel e téren.

A párbajozó séfek között két nagykanizsai és két pécsi szakács mellett egy hévízi szakács is (konyha)asztal mellé állt.

A chef párbaj mellett "kreatív klub bártender kihívást" is nyomon követhették a látogatók. Itt különleges összetevőkből készült koktélok mellett koktéldíszítő verseny is volt.

A verseny fénypontja a különleges ételszobrászati remekmûvek voltak.