MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Sikerrel zárult Hévíz számára az EU fejlesztési munkacsoportjának informális ülése
Sikerrel zárult Hévíz számára az EU fejlesztési munkacsoportjának informális ülése. A szakdiplomaták január 20-21-én tartózkodtak Hévízen azzal a céllal, hogy előkészítsék az Európai Bizottság elé benyújtott vitaanyagot, melyet a bizottság tárgyalni fog.

A diplomatákat a városházán Papp Gábor polgármester és Kepli József alpolgármester köszöntötte. A tanácskozás zárt ajtók mögött folyt, a munkát követően a diplomaták a város vendégszereteté élvezhették.

Hangulatos borvacsora, majd a rendezvény másnapján Tófürdő-beli látogatás és fürdés szerepelt a küldöttek "napirendjén". A diplomaták Hévíz Város Önkormányzatától számos jelképes ajándékot vehettek át, illetve egy angol nyelvû oklevelet, melyben Papp Gábor polgármester a város tiszteletbeli utazó nagyköveteivé nevezte ki a tanácskozás minden résztvevőjét.

"Egy kivételes kétnapos ülést sikerült Hévízen, a város jelentős szerepvállalásának köszönhetően megszerveznünk. Mind a tárgyi és személyi adottságok, mind a gasztronómiai, mind a lelket is gyógyító élmények tekintetében. Remélem, hogy a visszajelzések is ezt fogják alátámasztani minden irányból!

Az ülés önkéntes összekötőjeként mindenkinek gratulálni szeretnék és külön megköszönni a polgármesteri kabinet kitûnő és energiát, erőforrást nem kímélő szerepvállalását. Úgy gondolom, hogy a miniszteri szintû elnökségi találkozókkal legalább megegyező, de protokolljában is emberibb mértékû eseményen vehettünk részt.

Örömmel tapasztaltam, hogy a másnapi fürdőzés és az utazó nagyköveti kinevezések is nagy sikert arattak." - jelezte a város önkormányzata felé Szabados Viktor, EU-elnökségi összekötő.

A diplomaták egyöntetûen kiemelték a szívélyes hévízi fogadtatást és vendéglátást. Papp Gábor polgármester hangsúlyozta: ezzel a rendezvénnyel sikerült egy olyan szakmai csoport figyelmét Hévízre irányítani, amely számos, a fürdőváros szempontjából fontos kérdést vitat meg most és a jövőben.

Nézze meg galériánkat!

(Forrás: Városháza)