MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Speciális járművek az autómentes napon
Különleges közlekedési lehetőségek bemutatójával várta többek között Hévíz z Európai Mobilitási Hét autómentes napján, szeptember 22-én a Deák téren a gyerekeket és a felnőtteket.

Az egyik legérdekesebb eszköz kétségkívül a repülő bicikli volt, de izgalmasnak mutatkozott az air ball is, vagy kinek-kinek ízlése és bátorsága szerint a gokart, a segway, a bobocar. Mert természetesen ezeket az eszközöket ki is lehetett próbálni, s a lehetőséggel sokan éltek, kicsik, nagyok egyaránt.

Hévíz idén második alkalommal csatlakozott az Autómentes Naphoz. A 2012-es programsorozat jelmonda: „Mozdulj a jó irányba!” A tavalyi évben az eseménysorozat megszervezésével a város kiérdemelte a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól a legjobb szervező városoknak járó díjat. 2012 tavaszán pedig, a minisztérium meghívására, Hévíz képviselte az országot Brüsszelben a legjobb európai szervező városnak járó díjátadó gálán, ahol Bologna győzedelmeskedett.

Az idei Autómentes Napon az alternatív jármûvek bemutatkozása mellett rendőr és tûzoltóautó felvonulás is volt, a napot Lola és Puskás Peti koncertje zárta.

Nézze meg galériánkat!