MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Study tour
Szlovák utazási irodák képviselői, valamint szlovák újságírók számára szervezett 2 napos study tourt a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kht. A 24 tagú delegáció megtekintette a tófürdőt és előadást hallgatott meg annak gyógyhatásairól, az erre épülő szolgáltatásokról, melyeket később saját maguk is kipróbálhattak. Kirándulást tettek Keszthelyen, ahol a Balaton mellett a Festetics-kastéllyal ismerkedtek.

A vendégeket fogadta Papp Gábor polgármester is, aki az Öreg Harang Borozóban kötetlen beszélgetést folytatott a study tour résztvevőivel.

A polgármester jelezte: a szlovák térség fontos Hévíz, s elsősorban a magán szálláshelyek kiadói számára. Szlovákiából rövid időn belül, autóúton is megközelíthető a város, ami kiemelt szempont az innen érkezők, de a fogadók számára is. Évről évre nő a szlovák vendégek száma, akik elsősorban családdal érkeznek és az aktív élményeket keresik.

Második nap szakmai workshop keretében a helyi szolgáltatóknak nyílt lehetőségük személyes tárgyalásra a szlovák utazási irodák képviselőivel. Eközben az újságírók a szabadidős programokkal ismerkedtek kerékpáros és nordic walking programokon.

A study tour újságíró résztvevői hazatérve szlovák és magyar nyelvû újságokban és magazinokban számolnak be a hévízi élményeikről, valamint a helyszínen rádiós interjú is készült, amiben a riporter külön kitért a magánszálláshelyek minőségi bemutatására.