MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Szakmai tanulmányút
A hazai idegenforgalmi értékek megismerése és civil a kapcsolatok erősítése volt a célja annak a tanulmányútnak, melyet a Hévíz és Térsége Kamarai Tagok Kulturális alapítványa szervezett. November 24-én és 25-én - Zala megyei kulturális civil szervezetek együttmûködésében - 36 fő vett részt a Szentendre, Visegrád, Esztergom és Pannonhalma nevezetességeit megismertető tanulmányúton.

A Pannonhalmi Főapátság Kulturális és Turisztikai Igazgatóságával turisztikai célú együttmûködés jött létre, melynek lényege, hogy a szervezetek egymás programjait segítik és népszerûsítik. Az apátság képviselői tárlatvezetéssel, borkóstolóval egybekötve beavatták a csoportot a borkészítés technológiai folyamatába is.
A Pro- Art Kulturális Egyesület Lenti és a Zalaegerszegi Szép Zala Vadásztársaság, mint együttmûködő partnerek a Hévízi résztvevőkkel együtt, egy közös vacsoránál személyesen is bemutatkoztak, hogy felmérjék a további civil kulturális kapcsolatok lehetőségét. A tanulmányút várhatóan újabb közös programok létrehozatalához vezet a közeljövőben.
A sikeres programot a szervező alapítvány NCA pályázati támogatással valósította meg.

(Forrás: HÉVÍZI TV)