MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Szálinger újabb alkotásai
Augusztus 3-án este mutatta be új kötetét Szálinger Balázs, József Attila-díjas költő Keszthelyen, a Balaton Múzeumban. A kötet címe „Köztársaság”, amelyben a líra, dráma és epika egyaránt helyet kapott. Központi témája a magán és a közélet egymástól elválaszthatatlan mivolta, sok-sok iróniával, humorral fûszerezve.

 

Ezt követően bemutatásra került a megújult Hévíz folyóirat 3. száma is, amely szintén Szálinger Balázs főszerkesztésével mûködik ez év elejétől. A folyóiratban a versek és novellák mellett ismét találkozhatunk gasztrokrimivel, ezúttal a „kálomista mennyország” nevû étel mai megfelelője után nyomoz Cserna-Szabó András. Majd megtudhatjuk, ki az a hazánkfia, akiről Karl May híres Vinnetou regényében mintázta Old Shatterhand alakját. Olvashatunk könyvkritikát a főszerkesztő tollából: Zudor János kötetét mutatja be, akinek versei megtalálhatók a folyóiratban.

A Hévíz ezúttal is friss, élvezhető, változatos olvasmányt nyújt megfelelve minden téren a társadalmi és mûvészeti folyóirat alcím elvárásainak.

Megvásárolható és előfizethető Hévíz Város Polgármesteri Hivatalában, illetve a Városi Könyvtárban!