MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Szentpétervári orvosok konferenciája Hévízen
Szentpétervári és környéki orvosok, nővérek, természetgyógyászok részvételével tartanak konferenciát a héten a tófürdő területén lévő Hotel Spa Hévíz épületében.

A résztvevők a hagyományos és alternatív gyógyászat összehangolásának lehetőségeit vitatják meg többek között, a témák között helyet kap a kínai gyógyászat, az általános orvoslás természetgyógyászati módszerekkel történő kiegészítésének lehetősége, valamint a kómából való felébresztés lehetőségei.

 

Mamaeva Marina, a tanácskozás vezetője elmondta: örömükre szolgál, hogy orosz előadók mellett a magyar gyógyászat képviselői is vállalták előadások megtartását, az első napon hévízi és büki orvosok mutatkoztak be, a további napokon a hazai gyógyvizekre épülő gyógyászati lehetőségek kerülnek a felszólalások középpontjába.

 

 

A vendégeket köszöntő Papp Gábor, Hévíz polgármestere kiemelte: Mamaeva Marina doktornő nem először tartózkodik Hévízen, s több orosz szaklapban is publikált már a hévízi gyógyászatról, illetve a magyarországi gyógyvizek adta lehetőségekről. Reményét fejezte ki, hogy az orvosok a hagyományos és méltán híres hévízi gyógyászat hírnevét továbbviszik hazájukba.

 

A konferencia február 9-én vitanappal zárul.