MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Szombatonként retro-parti
A ’70-es évek táncos-zenés szórakozóhelyeinek hangulatát hozza vissza a Danubius Health Spa Resort Hévíz, hiszen a szálloda presszójában szombatonként retro-partira várják a vendégeket. A körülmények, a zene- és az italkínálat egyaránt a 70-es évek irányzatát követi.

Sokan panaszkodnak Hévízen, hogy hiányoznak az elmúlt évtizedekben megszokott, korosztálytól független, táncos-zenés szórakozóhelyek, s most ezt pótolja a Danubius Hévíz nevet viselő szállodája. – A marketing igazgatónk javasolta, hogy tartsunk egy retro-partit. Nekem nagyon megtetszett az ötlet, s végül elhatároztuk, hogy nem csak egyetlen alkalommal, hanem minden szombaton este 8 órától retro-partira várjuk a vendégeket – mondta a kezdeményezés háttérről Fekete György, a Danubius Zrt. Hévízi Szállodák igazgatója. – Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az utóbbi években a pincétől a padlásig átalakítottuk a szállodát, kivéve a presszót. Én ugyan csodálkoztam, ám sok vendég azt kérte, hogy ehhez a részhez ne nyúljunk hozzá. Végül csak „felfrissítettük” a helyiséget, áthúzattuk a bútorokat, de megtartottuk régi stílusát, s ma is a ’76-os formáját mutatja. Az utóbbi időben több, fiataloknak szóló rendezvényt tartottunk, mikor saját fülemmel hallottam, hogy mekkora tetszést váltott ki a retro-hangulat.
Nem csak a külső jegyek szolgálják a rendezvény a nosztalgia jellegét. A háromtagú zenekar szombatonként a hetvenes évek hazai és nemzetközi slágereit játssza, a bárpult ajánlatába pedig bekerültek a korszak népszerû kevertitalai: a pusztakoktél, a White Lady vagy a Bloody Mary. Az első partin a gyerekektől az idősekig minden korosztály képviselője koptatta a táncparkettet.
Nincs előírás a viseltre, ám a hangulatot fokozzák a kor stílusát idéző ruhák. A divatbemutatót szolgálták a próbababákra adott darabok, ám ennél nagyobb sikert aratott, hogy a helybeli retro ruházati üzlet segítségével egy tucatnyi hölgy bújt a 70-es évek sikkes ruháiba. – Arra gondoltunk, hogy a következő partin külön jutalmazzuk azt a vendéget, aki a legstílusosabb öltözékben jelenik meg – mondta az igazgató, majd hozzátette: – Reméljük, hogy kezdeményezésünk elnyeri a szórakozni vágyók tetszését. Nem csak a szálloda lakóit, hanem a Hévízen üdülőket és a helyben lakókat is várjuk.

(Forrás: Hévízi Tv)