MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Szurkolói ankét
„Minden adott ahhoz, hogy a csapat megnyerje a bajnokságot.” Ez a mondat Búza Barnabástól, a Hévíz FC NB-III-as labdarúgó csapatának csapatkapitányától hangzott el a tavaszi szezon nyitását megelőző szurkolói ankéton. A kijelentés egybecseng a célkitûzéssel, hiszen a labdarúgó szakosztály az NB-II-be való feljutást jelölte meg feladatként.

Hetven edzés és tizennégy előkészületi mérkőzés mutatja számokban a felkészülést. Jó csapatszellemben és kellő önbizalommal kezdi a szezont az együttes. – Mindenki minket akar megverni, de többet dolgozunk, mint az ellenfelek. Az átgazolásokat is úgy irányítottuk, hogy megfeleljünk a kihívásoknak – ismertette a szurkolói ankéton Glázer Róbert vezetőedző. A szezonra öten távoztak a Hévíz FC-ből: Györe Barna, Horváth Elemér, Kovács Dávid és Máté Gergő más klubnál folytatja pályafutását, Páli Attila pedig sérülés miatt abbahagyta a labdarúgást. Az öt új játékos: Balogh László Kaposvárról, Kovács Szabolcs Pápáról, Kottán György Zalaegerszegről, Pandur Tamás Gyenesdiásról, a rutinos Horváth Gyula pedig Kaposvölgyéről igazolt át.
- Az idény kilenc hazai mérkőzésén lesz alkalom a szurkolói támogatásra. Azt kértem, hogy eredményes és közönségszórakoztató játékot játsszon a csapat – mondta Dr. Hegedûs Lajos, a labdarúgó szakosztály elnöke.
A tavaszi szezont is itthon kezdi a csapat, március 7-én, szombaton 14 órakor lép pályára a Csesztreg együttese ellen.
A szurkolói ankéton az utánpótlás szakágra is ráirányították a figyelmet, mikor a 2008- as évben legjobb teljesítményt nyújtott játékosokat jutalmazták. Horváth Bence, Ács Ádám, Vidák András, Hetesi Partik, Vass Ákos és Nagy Bendegúz személyre szóló ajándékot vehetett át, míg a csapatokat technikai jellegû ajándékokkal lepték meg.

(Forrás: Hévízi TV)