MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Taggyűlést tartottak
Megtartotta év végi taggyûlését a Hévíz és Térsége Kamarai Tagok Kulturális Alapítványa. A résztvevőket Tóth Imre, a civil szervezet elnöke tájékoztatta az idei munkáról. Mint elmondta: tevékenységeik közt kulturális rendezvények lebonyolítására, a tanfolyamok megszervezése valamint önkormányzati és civil kapcsolatok erősítésére helyezték a hangsúlyt.

Fojtáné Bősze Borbála térségi referens beszámolójából kiderült, hogy a programokat az éves terv szerint valósították meg. A vállalt feladatokat elsősorban támogatók segítségével, pályázatokból és közhasznú bevételekből tudták ellátni. A referens a 2007. évi szervezőmunka eredményeként értékelte a térségi óvodák növekvő aktivitását, hiszen ezáltal még több helyi csoport produkcióját láthatta a közönség. A színpadra lépő gyerekek mûsora nem csak a nézőközönségnek szerzett kellemes perceket, hanem a környéken élők összetartozás-érzését is növelte. A referens ugyancsak kiemelte a "Hévízi Ősz" vásáron való minőségi megjelenést, melynek eredményeként - civil összefogással -, új turisztikai kínálattal tudtak bemutatkozni.
Az ülésen részt vett Vértes Árpád a város polgármestere, valamint Huszti Levente a Hévíz Többcélú Kistérségi Társulás munkaszervezetének megbízott vezetője, aki a Hévízi kistérségi programokról, pályázatokról adott információt.
Az ülés végén a házigazda, az alapítvány kuratóriumi tagja, Németh Gábor vendégelte meg a résztvevőket az ülésnek is helyet biztosító Reblaus vendégházban.

(Forrás: HÉVÍZI TV)