MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Taggyűlést tartottak
A földgáz energia beszerzésével kapcsolatban fogadott el határozatot legutóbb a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. taggyûlése.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. célul tûzte ki, hogy a többségi állami tulajdonú gazdasági társaságok költség-optimalizációja érdekében megvizsgálja a gazdálkodás szempontjából előnyös közös beszerzések lehetőségeit, és koordinálóként részt vesz ezek lebonyolításában.

Miután az érintett társaságok esetében a legnagyobb tételt és a legnagyobb fogyasztást a földgáz energia fizetése és felhasználása jelenti, a közös beszerzés lehetősége erre terjedt ki.

Az MNV Zrt. tulajdonában álló gazdasági társaságok így közösen bonyolítják le az ezzel kapcsolatos eljárást, a szükséges egyeztetéseket az MNV Zrt. már korábban megtette.

(Mivel a hévízi önkormányzat a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. kisebbségi tulajdonosa, a képviselő-testület korábban már beleegyezett az eljárás lefolytatásába.)

A taggyûlésen döntés született arról is, hogy a Magyar Osteoporosis Társaság székhelye a Hévízi Szent András Reumakórház lesz, miután a társaság elnökévé fogadta dr. Szekeres Lászlót, a kórház orvos-igazgatóját, Hévíz orvos nagykövetei munkájának koordinálóját.