MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Tegnap a 100 tagú cigányzenekar, ma a Muzsikás húzza
Különleges zenei csemegével, fantasztikus hangulatban kezdődött meg tegnap az első alkalommal megrendezett Hévízi Hungarikum Fesztivál. A 100 tagú cigányzenekar húzta a nótát a Deák téren a népes közönség előtt, ízelítőt adva a magyar- és a cigányzene egyedi világából. A közönség hatalmas tetszéssel fogadta a világhírû zenekart.

A nívós programok ma a Muzsikás Együttes koncertjével folytatódnak. A több mint 35 éve mûködő zenekar az első, amelynek sikerült nemcsak elfogadtatni a széles publikummal a magyar népzenét, hanem hírét tudta vinni annak az egész világban.

Az elhivatott zenészek az utóbbi években számos iskolában is megfordultak és megfordulnak, azzal a céllal, hogy a fiataloknak is bemutassák fantasztikus zenei kincsünket, rendhagyó ének-zene órák során.

Az együttes számos nívós elismerés birtokosa, övék a Magyar Mûvészetért Díj, a Liszt Ferenc díj, a Magyar Örökség díj, a Kossuth díj és a Prima Primissima díj. A zenekart 2008-ban európai zenekarként elsőnek a legrangosabb nemzetközi világzenei díjjal, a WOMEX-díjjal is elismerték.

 

Nézze meg galériánkat!