MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Tejben-vajban – study tour
A Nyugat-Balatoni Turisztikai Nonprofit Kft. és a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft., valamint a Zalakarosi Turisztikai Egyesület közös szervezésében zajlott november 9. és 11. között „Tejben-vajban fürösztünk” elnevezéssel az a lazító wellness tanulmányút, melynek keretében a meghívott vendégek Hévízen és Zalakaroson jártak.

A résztvevő újságírók az út során megismerkedhettek a két város wellness- és egészségturisztikai kínálatával. A hévízi nap finom zalai ebéddel kezdődött, mely után a résztvevők számára igen csak jól esett az úszás a tóban, valamint a frissítő nyak- és hátmasszázs.

Az estét finom vacsora zárta, melyen Papp Gábor polgármester is tiszteletét tette, rövid köszöntővel fogadta a sajtó képviselőit.

Péntek reggel a római kor romoknál kezdődött a nap, ahol Papp Gábor polgármester és Kepli József János alpolgármester részletesen bemutatták a projektet, beszéltek a korábbi, valamint az ide tervezett kulturális és infrastrukturális fejlesztésekről.

A nap ismét kényeztető wellness kezelésekkel folytatódott: thai lábmasszázs után a sóbarlang különleges hatásait próbálták ki a résztvevők.

A tanulmányúton többek között a Nők Lapja, a Népszabadság, az Itthon Otthon újság, a Turista Magazin, a Piac és profit újság munkatársai vettek részt.