MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Teljes biztonságban a játszótéren
Néhány hónappal ezelőtt adta át az önkormányzat a Sugár utcai játszóteret, mely azóta is a legkisebbek, sőt a kiskamaszok által is igen kedvelt tere a városnak.

S bár a játszótér minden eleme megfelel a balesetvédelmi és biztonsági előírásoknak, a „puding próbája az evés” elve mentén az önkormányzat a közelmúltban több kiegészítő munkát végeztetett el a területen.

A játszótér átadását követően - a gyakorlati használatból adódóan - a szülők részéről ugyanis több észrevétel érkezett a síkból kiemelt beton homokozó-szegéllyel  és az éles lépcső élekkel kapcsolatban. A felvetett problémák orvoslásaként a testület előre gyártott gumi kiegészítő elemek beszerzését és felszerelését tette lehetővé, közel egymillió forint plusz költséget fordítva így a játszótér még biztonságosabbá tétele érdekében.

A homokozó-szegély ütésvédelme is megoldódott (ugyancsak szülői kéréseknek eleget téve), s a legfőbb közlekedési útvonalak irányában  - azaz a hajó-mászóvár és a homokozó között, valamint az ivókút és a homokozó közötti lépcsőkön – a lépcső felületek síkba illeszkedő gumiburkolattal történő kiegészítése is megvalósult.