MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

A Hévízi Tiszta Forrás Dalkör népzenei találkozón vett részt
A Hévízi Tiszta Forrás Dalkör 2015.október 3-án A Magyar Kórusok és Zenekarok Szövetsége (KÓTA) és Gárdony Város Önkormányzata szervezésében népzenei találkozón és ünnepélyes staféta átadón vett részt.

        A  stafétát  16 évvel ezelőtt azzal a kívánsággal indították útjára,hogy bárhová kerüljön, hirdesse a  magyarság együvé tartozását, a magyar kultúra jótevő, termékenyítő erejét. A Zene Világnapján a staféta évente más-más településre kerül, ahol egy évig  őrzik.
        Ebben  a megtisztelő feladatban olyan települések részesülhetnek, ahol ARANYPÁVA-díjas csoport mûködik. A KÓTÁ -tól  ezt a lehetőséget 2015. okt.1-től 2016.okt.1-ig a Hévízi Tiszta Forrás Dalkör érdemelte ki.
      A dinnyési rendezvény Birinyi Jőzsef népzenekutató, Bartók Béla halálának 70.évfordulója alkalmából "Eltölt tőlem már minden" Bartók nyomában címmel a Tradíció Stúdió filmjét mutta be. A  rendezvény további részében fellépett a Dinnyési Iglice  Népdalkör, az Alsópáhok Bodzavirág Népdalkör, a Csesztregi Pávakör,  a Csesztregi Kortalan Népdalkör, Mudris Anett és Kremnicky Géza énekesek, valamint  a Hévízi Tiszta Forrás Dalkör is.