MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Tisztújítás és értékelés a sportkörnél
Az elmúlt év végén tartotta tisztújító közgyûlését a Hévízi Sportkör, melyen ismét Bencsik Pétert választották meg a szervezet elnökének.

Az elnökség tagjai: Papp Gábor, Damina László, Szántó Kata, Varga Róbert lettek, az ellenőrző bizottságba dr.Keserû Klaudia, Fisli István és Czigány Nóra került be, a fegyelmi bizottság tagjai Lancz Katalin, Kepli József János és Hegedûs Mihály.

 

A sportkör vezetősége értékelte a 2010-es átalakulás óta eltelt időszakot, valamint a 2014-es év eredményeit. Bencsik Péter elnök kiemelte: az eltelt időszakban sikerült rendezni a sportkör adósságait, mely lehetőséget teremtett pályázatokon való részvételre is. Ez utóbbi lehetőséggel alaposan éltek is, hiszen 2011-től több mint 133 millió forint pályázati forrást tudtak lehívni. Ugyanakkor számos sportsikert könyvelhettek el a sakk, az ökölvívás. kosárlabda, az íjászat és a labdarúgás területén egyaránt.

 

Papp Gábor polgármester arról szólt, hogy az önkormányzat kiemelt feladata a szakosztályok infrastrukturális hátterének biztosítása volt, melyben jelentős eredményeket értek el, a tennivalók azonban továbbra is folyamatosak e téren.

A polgármester kiemelten szólt a TAO pályázaton elért sikerekről, mint mondta: szakosztályonként 30-40 millió forintot sikerült ezen az úton elnyerniük, s remélhetőleg e folyamat hosszú távon is fenntartható lesz. Az önkormányzat legnagyobb lélegzetvételû sport beruházásaként a sportcsarnok építését nevezte meg, melynek tervezéséhez pályázati támogatást már nyert a város, a tárgyalások jelenleg arról szólnak, hol és hogyan valósuljon meg a létesítmény.