MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Túl a húszezredik nézőn
Az idei esztendő húszezredik nézőjét fogadhatta december 5-én a Fontana Filmszínház.

A mûvelődési központ vezetése és az önkormányzat felkészült a vendég fogadására: Czibor Anita Keszthely-Kertvárosi lakos meglepetéssel, de nagy örömmel fogadta, amikor Papp Gábor polgármester, Halász Gábor, a mûvelődési központ igazgatója és Szaknyéri András, a mozi üzemeltetője ajándékkal fogadták őt.

  • Nagyon szeretek moziba járni, a hévízi Fontana mozi mûsorában mindig találok kedvemre valót – mondta a húszezredik vendég.
  • Büszke vagyok arra, hogy akkor, amikor országosan a mozik nézettsége negatív rekordokat dönt, Hévízen sikerült fordítanunk ezen a helyzeten, és az elmúlt időszakhoz képest megsokszorozhattuk a nézőszámot – jelezte Halász Gábor, aki ez évben az ország egytermes kismozijai között is a dobogó legfelső fokán tudhatja a Fontana Filmszínházat.

Az igazgató elmondta: a sikert marketing eszközök segítségével érték el, valamint azzal, hogy a hévízi programokhoz minden esetben tudott csatlakozni a mozi is különleges, kifejezetten az adott rendezvényhez kötődő kínálatával.

  • Nem titok: mi népszerû mozit szeretnénk; Hévíz nem engedheti meg, hogy csupán egy szûk rétegnek szolgáltasson mûsort, így ennek a célnak megfelelően alakítjuk kínálatunkat – így Halász Gábor.

A húszezredik nézőnek járó ajándékot – Fenyő Iván dedikált dvd-jét, virágcsokrot, ajándékcsomagot, és egy Czibor Anita névre kiállított réztáblát, melyet egy mozi székre helyeznek ki – Papp Gábor polgármester adta át Czibor Anita részére. A polgármester hangsúlyozta: az, hogy egy kisváros kis mozija az idei évben a húszezredik látogatóját tudta fogadni, megnyugtató jelzés arról, hogy a hévízi mozit nemhogy elsorvasztani nem kell, nem lehet, hanem érdemes a további fejlesztésekre is.

A mozit vezető Szaknyéri András pedig úgy nyilatkozott: számára öröm a látogatói létszám növekedése mellett az is, hogy a mûsorkínálatban nagyobb kreativitással tud dolgozni, s a vendégek elégedettek a város moziajánlatával.