MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Turisztikai Gála – főszerepben Hévíz
Február elsején tartották Budapesten, a Mûvészetek Palotájában, a Turizmus Kft. szervezésében a legrangosabb turisztikai rendezvényt, a Turisztikai Díjátadó és Évadnyitó Gálát, melyet immár a 20. alkalommal rendeztek meg.

A gála exkluzív szponzora Hévíz városa volt, a nívós eseményen Papp Gábor polgármester, Kepli József János alpolgármester, Könnyid László turizmusért felelős alpolgármester és Gelencsér János képviselte Hévízt.

Az esemény rangját emelte, hogy azon a politikai, gazdasági és idegenforgalmi élet meghatározó szereplői is részt vettek. A több mint ezer vendéget a gála kiemelt vendége, Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár köszöntötte, aki nyitóbeszédében a kormány és a turizmus szakma közös eredményeit méltatta, rámutatva: a válság ellenére az idegenforgalomban szép eredményeket értek el.

Az esemény díszvendége Bánki Erik az Országgyûlés Sport és Turizmus bizottságának elnöke, a Fidesz turisztikai kabinetjének vezetője, valamint Horváth Gergely, a Magyar Turizmus ZRt. vezérigazgatója volt.

A gála előtt Hévíz mint az esemény exkluzív támogatója önálló standon mutatkozott be, levetítve a városról készült új imázsfilmet, valamint a polgármester köszöntőjét, mindkettővel sikert aratva. Hévíz szerepével kapcsolatban elhangzott: a város a vendégéjszakákat tekintve az országos eredmények 5 százalékát adta egymagában (Budapest 25 százalékát), mely nagyon komoly sikert jelent.

Képgalériánkat a következő linken keresztül nézhetik meg:

Nézze meg galériánkat!