MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

U13 Bajnokok
Huszonnyolc mérkőzése mindegyikét győzelemmel fejezte be a hévízi U13-as serdülő csapat, ezzel megszerezte az országos bajnoki címet. A felnőtt labdarúgás történetében is eddig mindössze egyszer, 1926-ban sikerült hasonló eredménnyel zárni bajnokságot a Ferencváros akkori csapatának, a fiatal játékos csapatok közül sem aratott még ilyen sikert senki.

E kiemelkedő eredményt Hévíz önkormányzata és a Hévízi Sportkör ünnepség keretében köszönte meg a gyerekeknek, a szülőknek és az edzőknek.

A Városháza dísztermében tartott ünnepségen Papp Gábor polgármester köszöntötte elsőként a bajnokokat, gratulálva mindenkinek, aki bármilyen módon is kivette részét a gyerekekkel kapcsolatos munkában.

  • Évek kitartása, edzései kellettek ehhez a szép eredményhez, elismerés mindenkinek ezért a kitartásért – mondta Papp Gábor, aki utalt arra is, hogy a város mindent megtesz azért, hogy a sportolás körülményeit és lehetőségeit javítsa és szélesítse. Elmondta: a sportpályák felújítása, bővítése képezi most az önkormányzat ebbéli feladatait, s nagy reményeket fûznek a törekvések sikeréhez.

A serdülő csapat életéről mérkőzéseiről vetített képes előadásban számolt be Damina László edző, méltatva többek között, hogy a gyerekek szabadidejüket áldozták és áldozzák a sportra, s ez ma különösen fontos és elismerésre méltó magatartás.

A fiatalokat és edzőiket éremmel és kupával is megjutalmazták, még emlékezetesebbé téve a hihetetlenül szép győzelmet, sőt, Papp Gábor polgármester és Bencsik Péter, a sportkör elnöke is elismerésben részesült: Damina László az ő munkájukat és hozzáállásukat is kupával köszönte meg, mi több: 12-es számmal mezt is ajándékozott részükre, mellyel azt jelezte, hogy tiszteletbeli taggá fogadják őket.

Az ünnepség után a gyerekeket és szüleiket az önkormányzat vendégül látta, s ez a gesztus láthatóan meglepte és örömmel töltötte el a fiatalokat.

Nézze meg galériánkat!