MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Új marketing hírlevél
Megjelent a Hévíz Turizmus Marketing Egyesület augusztusi hírlevele, melyben olvashatnak mindazokról a szabadidős programokról, amelyek az egyesület kezdeményezésére jöttek létre, fontos információkat kaphatnak a Tourinform Iroda mûködéséről, az új hévízi honlapról, valamint a szervezet további terveiről. Tekintse meg Ön is!

HÍRLEVÉL 2008. augusztus
Ismét Sétáló utcai koncertek az egyesület szervezésében
A tavalyi kezdeményezést követően idén is megrendezésre kerülnek a különböző stílusú ingyenes zenei programok. A város rendezvényeivel összehangolva, az üres estéket kitöltve 3 koncertet szervezünk. Július 18-án indult a program egy nagy sikerû jazz koncerttel, a folytatásban augusztus 8-án 18 órától a Musica Antiqua Együttes ad régi zene koncertet, majd augusztus 9-én 18 órától ugyanitt unplugged zenei előadás szórakoztatja a dallamra vágyókat, magyar és külföldi zeneszámokkal akusztikus hangzásban.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!


Tourinform Iroda nyári nyitva tartása
Július és augusztus hónapokban meghosszabbított nyitva tartással várja a vendégeket az információs iroda. Hétköznapokon 9.00 órától 18.00 óráig, szombaton és vasárnap 10.00 órától 19.00 óráig térhetnek be az érdeklődők. Napi 200 fő feletti érdeklődő keresi fel az irodát, hévízi és környékbeli szórakozási, kirándulási lehetőségek után érdeklődve. Az első féléves ellenőrzések alapján kiválóan teljesített a hévízi iroda, maximális pontszámot kapott a Magyar Turizmus Zrt -től.


Az egyesület részt vesz a hévízi borfesztiválon
A XIV. Országos Borfesztivál során egyesületünk külön információs pulttal részt vesz a programon. Célunk a résztvevők tájékoztatása a programokról, valamint a város turisztikai látványosságairól. Standunkon megtalálhatóak lesznek a hévízi informatív kiadványok, valamint ingyenes térképek is.


Adventi programsorozatra pályázunk
Közös pályázatot nyújtottunk be a Terület- és Régiófejlesztési Célelőirányzathoz „térségi együttmûködésen alapuló, és az idegenforgalmi szezonalitást mérséklő rendezvények megszervezése” céljából. A pályázat megírásában együtt mûködött a Festetics György Mûvelődési Központ, a Hévízi Kistérség és Egyesületünk. A rendezvény célja, hogy advent utolsó hétvégéjén, valamint a karácsony és szilveszter közötti hétvégén programokkal és helyi termékek vásárával teremtsünk vonzó szórakozási lehetőségeket Hévízen a Deák téren. Eredmény őszre várható. Sikeres pályázat esetén 2,3 millió forintos keretből tudjuk a rendezvényeket megszervezni.


Elindult az új heviz.hu honlap
Grafikai és tartalmi újratervezést követően feltöltésre került a városi honlap új formájában. Egyesületünk a turisztikai oldalak tartalmi és grafikai részleteinek kidolgozására kapott megbízást az Önkormányzat Idegenforgalmi és Sport Bizottságától, amit határidőre teljesített. Ugyan még vannak a honlapon javításra szoruló részletek - amin a kivitelező folyamatosan dolgozik- de már így is jelentősen „turista barátabb” felülettel találkoznak a látogatók a honlapon. Terveink között szerepel orosz nyelvû változat elindítása is, mivel egyre nagyobb orosz érdeklődés tapasztalható Hévíz iránt.

(Forrás: HÉVÍZI TV)