MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Újabb elismerés a marketing egyesületnek
A napokban zárult le a Turizmus Trend szaklap által meghirdetett "KIADVÁNY TREND 2008" országos versenyen, ahol a tematikus kiadvány kategóriában első helyezést ért el a hévízi WELLNESS prospektus. A közönségszavazatok alapján ez a kiadvány bizonyult a legszebbnek és egyben a leghasznosabbnak.

A Hévíz Turizmus Marketing Egyesület gondozásában készült prospektus sikere a szakmai munka megfelelő irányát igazolja vissza a civil szervezet számára. Miután a kiadványok a nagyközönségnek készülnek, a legfontosabb mérce nem is lehet más, mint a felhasználók véleménye. A grafikai szerkesztési munkát egyébként a TheCube Creative grafikai stúdió végezte.
Az első helyezett kiadvány jelenleg magyar és német nyelven áll az érdeklődők rendelkezésére, hamarosan pedig az angol nyelvû változat is kikerül a nyomdából.
Nem ez az első elismerés, melyet az egyesület kapott, hiszen 1 évvel ezelőtt ugyanezen a megmérettetésen a városi kiadvány kategóriában második helyezést ért el a hévízi invitatív prospektussal.

(Forrás: HTME)