MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Újabb útfelújítás
Az átmenő forgalom biztosítása mellett út- és járdafelújítás zajlik Hévízen a József Attila utcában valamint a Honvéd utca déli részén. A húszmillió forintos összköltségû beruházáshoz pályázati támogatást is nyert az önkormányzat.

A József Attila utca teljes hosszában megújul, a járdák díszburkolatot kapnak, míg a Honvéd utcában a Kossuth úttól délre eső úttestet és az északi oldal járdaszakaszát állítják helyre. A közel tizenöt millió Ft értékû útrekonstrukcióhoz ötven százalékos támogatást nyert a város a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács pályázatán, míg a járdafelújítás ötmillió forintos költségét önerőből biztosítja az önkormányzat.
A városban évek óta folyamatosan zajlanak útrekonstrukciók, s most nem véletlenül esett a választás erre a helyszínre. Két fontos közintézmény mûködik a területen, melyek zavartalan üzemelése érdekében a felújítás idejére sem zárták le az utcákat. – Azzal a kikötéssel kötöttünk szerződést a kivitelezővel, hogy a József Attila utcai orvosi rendelő és a Honvéd utcai idősek otthonának mindenkori megközelítését garantálnia kell. Biztos lesznek kisebb fennakadások, melyekért ezúton is elnézést kérünk az érintettektől, ám a munkálatok jó ütemben haladnak, s úgy tûnik, a november 20-ai kivitelezési határidő tartható lesz – mondta a Hévízi Televízió szerkesztőségének Babits Tamás a Polgármesteri Hivatal Mûszaki Irodájának helyettes vezetője.
A kivitelezési munkálatokat egyébként - közbeszerzési pályázat nyerteseként - a Horváth-Ép Kft. végzi.

(Forrás: HÉVÍZI TV)