MOBIL Parkolás

Parkoljon készpénzmentesen, applikációval!

Tájékozódjon itt a parkolás működéséről és elérhetőségeiről: Parkolási Iroda Hévíz | HÉVÜZ KFT.

Hírek, aktualitások

Újévi köszöntő a Városházán
A megye egyházi és világi méltóságainak, a hévízi intézmények, szervezetek képviselőinek társaságában köszöntötte az új évet Hévíz város vezetése, az önkormányzat és a polgármesteri hivatal képviselői.

A megye egyházi és világi méltóságainak, a hévízi intézmények, szervezetek képviselőinek társaságában köszöntötte az új évet Hévíz város vezetése, az önkormányzat és a polgármesteri hivatal képviselői.

- A választások évében, 2010-ben két változás is érintette polgáraink életét: tavasszal a Nemzeti Ügyek Kormánya elsöprő többséggel átvette az ország vezetését, ősszel pedig szintén a polgári erők kaptak felhatalmazást arra, hogy városunk sorsát jobbra fordítsuk. A felhatalmazást, a bizalmat ez úton is szeretném megköszönni, képviselőtársaim nevében is – mondta köszöntőjében Papp Gábor polgármester.

Hangsúlyozta: a kivételes adottságokkal bíró Hévíz kitartó munkával a megye ékköve lehet, a jelen gazdasági helyzetben akár a megye bástyájaként is említhető.

- Valamennyi jövőbeni tervünk a város idegenforgalmi értékeinek kamatoztatását, a jó hírünk helyreállítását, a helyi vállalkozások helyzetbe hozását és az itt élők boldogulását tûzték ki célul. Felelősségünkkel tisztában vagyunk, hiszen a gyógyfürdő, városunk szállodái és intézményei nemcsak a térség, hanem az egész megye számára kínálnak munkalehetőségeket. Városunk sok esetben felzárkózni kénytelen ahhoz, hogy mindenhol nem csak európai hírû, hanem európai színvonalú fürdővárosként tartsák számon. Ehhez azonban elengedhetetlen a lehetőségek feltérképezése és kiaknázása, a boldogulásunk, a fejlődésünk és a sikereink útjának megtalálása komoly felelősségként nehezedik a vállunkra. Ám mindez nem terhet, sokkal inkább megtisztelő hivatást ad valamennyiünk számára – jelentette ki a polgármester.

A fejlődés és a siker azonban csak együttesen, egymás meghallgatásával és támogatásával képzelhető el – emelte ki -, épp ebből kiindulva folytatódik a hévízi konzultációs sorozat, melynek során a valódi demokrácia elvét követve a fontosabb döntések előtt meghallgatják az adott érdekcsoportok véleményét.

- Hiszek abban, hogy együtt sikerülhet, és valóban olyan európai színvonalú várost építhetünk, amelyre nemcsak büszkék lehetünk, hanem amelyet szeretünk is.

Szavait követően Manninger Jenő országgyûlési képviselő, a megyei közgyûlés elnöke mondott pohárköszöntőt, kiemelve: szoros együttmûködésre lát lehetőséget Hévíz és a megyei önkormányzat, még inkább a város és a területfejlesztési tanács között.

A köszöntőket fogadás követte, a zenei aláfestésről a Keszthelyi Jazz Mûhely gondoskodott.

Nézze meg galériánkat!

(Forrás: Városháza)